Fa fogorvosi készlet 38 kiegészítővel rózsaszín

Termékverzió: Fa fogorvosi készlet 38 kiegészítővel rózsaszín
Cikkszám: BTE-26
Tömeg: 722,22 g/db
Garancia idő: 12 hónap
18 990 Ft
Rendelhető
Normál szállítás : 1290 Ft
Prémium szállítás : 3800 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
Fa fogorvosi készlet 38 kiegészítővel rózsaszín
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termékleírás:

Fa fogorvosi készlet 38 kiegészítővel

Az Fa Fogorvosi Készlet - Az igazi fogorvos élménye

Az Fa Fogorvosi Készlet egy olyan szerepjáték készlet, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy beleszédüljenek a fogorvosok izgalmas világába. Ez a játék segít nekik megismerni és megérteni a fogorvosi folyamatot, miközben megtanulják, hogy nincs ok a félelemre.

Főbb Jellemzők:

  • Valósághű kiegészítők: A készlet tartalmaz minden olyan kiegészítőt, amire egy igazi fogorvosnak szüksége van. Sztetoszkóp, protézis kivehető fogakkal, mobil fecskendő, hőmérő, fogkrém, foghúzó csipesz, olló, ceruza, kenőcs, szájtükör, fogcsiszoló eszköz, tabletták, kapszulák, recept, személyazonosság kártya - mindez megtalálható a készletben.

  • Minőségi faanyag: Az Fa Fogorvosi Készlet fából készült, így garantáltan tartós és hosszú ideig használható. A minőségi anyagok biztosítják a játék biztonságát és tartósságát.

  • Kreatív szerepjáték: A szerepjáték lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy kreatívan játszanak és megéljék az igazi fogorvos szerepét. Ez segít nekik megérteni a fogorvosi látogatásokat és csökkenti a félelmeiket.

  • Méret és könnyű használat: A készlet kompakt méretű, így könnyen hordozható és tárolható. A gyerekek könnyen kezelhetik a kiegészítőket, és élvezhetik a játékot.

Az Fa Fogorvosi Készlet ideális választás, ha szeretnéd, hogy gyermeked játékosan megismerje a fogorvoslátogatás folyamatát, és megtanulja, hogy nincs ok a félelemre. A valósághű kiegészítők és a minőségi faanyag garantálják a játék hosszú távú élvezetét és fejlesztő hatását. Szerezd be most, és engedd, hogy gyermeked elmerüljön az igazi fogorvosok izgalmas világában!

 

Videó

Vélemények

Fa fogorvosi készlet 38 kiegészítővel rózsaszín
Rendelhető
18 990 Ft