Padló ventilátor

Forróság: leginkább ez jellemzi nyarainkat. Ennek leküzdésére a legalkalmasabb egy jó minőségű padlóventilátor. A nyár nagy részében akár dolgozol, akár otthon vagy, egy dolog egészen biztos: az ablakon kinézve még inkább izzadni kezdesz, ugyanakkor a lakás benti levegője is kellemetlenül fel tud melegedni.


A nyári hőségben is megőrizheted komfortérzetedet egy padlóventilátor segítségével. Egy megfelelő hőmérsékletű szobában jobban tudsz koncentrálni, tenni-venni, és az egészségedre is jó hatással van. Fedezd fel kínálatunkat, és ne engedd, hogy a kánikula tönkretegye a nyári hangulatodat!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Hogyan hűtheted le a lakást?

A levegő hűvösebbé tételének legelterjedtebb módja a hűtésre alkalmas eszközök közül a klíma használata. Beszerelésére azonban nem mindenkinek és nem mindenhol van lehetősége, nem beszélve jelentős energiaigényéről, üzemeltetésének magas költségeiről és arról a rengeteg fúrásról-faragásról, amellyel az üzembe helyezése jár. Ha egyszerűbben oldanád meg a léghűtést, egy ventilátor lesz a megfelelő döntés számodra!

A padlóventilátor tökéletes választás kis méretű szobákba

A ventilátorok egyik legkülönlegesebb fajtája a padlóventilátor. Legtöbbször a hagyományos otthoni használat során találkozhatunk vele, de ipari területeken is előfordulnak ezek a készülékek, ahol a nagy gépek hűtésére vagy szárításra használják őket. Nemcsak szellőzésre, hanem szélkeltésre is kiválóan megfelelnek, amelynek köszönhetően még a filmiparban vagy fotózások során is előszeretettel alkalmazzák ezeket. 

A kisebb teljesítményű gépek is csodálatos és gyors hatást eredményeznek. A webáruházunkban kapható Mirpol padlóventilátor erőteljes fújásának köszönhetően a forró napokon is kiszolgálja az elvárásokat. Három fokozatú sebességszabályozója segítségével beállíthatod a neked megfelelő erősséget. 1,5 méter hosszú kábele lehetővé teszi, hogy az otthonod szinte bármely pontján bevesd. Gyermekbiztos a fémhálós burkolatának köszönhetően, kényelmedet pedig még tovább fokozza az állítható dőlésszög.

Ha a ventilátort nem csupán hűtésre szeretnéd használni, hanem általános szellőztetésre, gépi légcsere biztosítására, energiatakarékos rendszer kialakítására és akár konyha levegőjének frissebbé tételére is, akkor a padlóventilátor számodra a tökéletes választás. Látogass el weboldalunkra, és vedd szemügyre padlóventilátorunkat, amelyet ráadásul kedvező áron szerezhetsz be!