Kéztörlő adagoló, Papírtörlő adagoló

Ebben a kategóriában kéztörlő adagoló, papírtörlő adagoló kínálatunkat találod, melyek elengedhetetlen kellékei szállodáknak, vállalkozásoknak. Ez egy higiénikus, esztétikus megoldás személyes felhasználásra is, családoknak, gyermekek mellett. 


 


Többféle terméket kínálunk az igényeknek megfelelően. Falra szerelhető, rögzíthető adagolók, ugyanakkor mobilis boxok is elérhetők, melyek praktikusan alkalmazhatók irodában, dolgozószobában egyaránt. Webáruházunkban vattakorong adagoló is beszerezhető, mely egy remek eszköz sminkesek, kozmetikusok számára, de akár otthoni felhasználáshoz is könnyebbséget jelent.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Változatos kínálatunk esztétikus, higiénikus megoldást nyújt a papírtörlő tárolására, használatára. Ezek az eszközök létfontosságúak szállodákban, vállalkozások esetében, ugyanakkor tökéletes módszer egy tisztább környezet fenntartásához. 

 

Kéztörlő adagoló kínálatunk 

 

Fürdőszobai kiegészítők kategóriánkban külön csoportba gyűjtöttük a kéztörlő adagolókat. Vegyesen, többféle kivitelezésű termék is elérhető, kezdve a falra szerelhető megoldásoktól, a hordozható higiénikus dobozokig. 

 

Előnyük, hogy mutatósak, ugyanakkor egy higiénikus megoldást biztosítanak a napi szintű papírtörlő használathoz. A rögzíthető berendezések tisztántartása, feltöltése egyszerű. A hordozható boxok praktikusan alkalmazhatók munkahelyi környezetben és otthon egyaránt. 

 

Különösen ajánljuk kisgyermekes családoknak, hiszen óriási könnyebbséget jelent a mindennapokban. 

 

Hogyan használható webáruházunk?

 

Konkrét elképzelés esetén a kategóriaoldalak használatát javasoljuk, mint például “kéztörlő adagoló” vagy “fürdőszoba kiegészítők”. Az egyes termékek nevére vagy fotójára kattintva részletesebb információ olvasható a paraméterekről, tulajdonságokról. Nézelődés, keresgélés esetén a főkategóriák átböngészését javasoljuk, ahol további alkategóriák találhatók. 

 

A listanézet lehetőségei is segítséget nyújtanak, mint például a népszerűség vagy ár szerinti növekvő vagy csökkenő megjelenítés. 

 

Megrendeléshez elegendő a szimpatikus termékeket kosárhoz adni, majd átnavigálni a megrendelő űrlaphoz, ahol néhány adat megadása mellett kiválasztható a fizetési és szállítási opció. Érdemes egy rendeléssel a lehető legtöbb szükséges eszközt beszerezni.

 

Tömeg és sorban állás helyett kényelmes rendelés, otthonról, gördülékenyen!