Csúszásgátló talp

A megfelelő védőfelszerelés alkalmazása elengedhetetlen egy építkezés vagy lakásfelújítás során. A szükséges kellékek egyik legfontosabb tagja a csúszásgátló talp, amelyben a munkások biztonságosan közlekedhetnek még a legveszélyesebb terepen is. Amiből azért valljuk be, a bel- és kültéri munkák során azért akad bőven. 

 

A Homelux számos barkácstermékkel, munkagéppel, kiegészítővel és felszereléssel várja a vásárlókat. Gördülékennyé és biztonságossá téve ezzel a felújítási, átalakítási munkák elvégzését és mindenki számára biztosítva a maximális megelégedettséget. 

 

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

A Homelux fő profilja a lakberendezési termékek és kiegészítők forgalmazása, ám nem csupán tárgyakkal, hanem speciális megoldásokkal és a munkavégzés támogatásával is segítjük vásárlóinkat. Ezért biztosítjuk a lakás körüli teendők elvégzéséhez szükséges minőségi védőfelszerelés termékcsoportját is.

 

Csúszásgátló talp minden felületre 

 

A barkácsolás kétségtelenül rengeteg porral, kosszal és törmelékkel jár, amely meglehetősen balesetveszélyes is. Az arcot és a szemeket mindenképpen védeni szükséges ezektől az anyagoktól, a biztonságos közlekedés érdekében pedig érdemes csúszásgátló talpakat viselni.

 

Ezek a termékek egyszerűen ráhelyezhetők a cipőre, fémtüskéik segítségével pedig még a legcsúszósabb felületeken, sőt, a havon is biztonságosan járhatsz. Óriási előnye, hogy számtalanszor újra használható, kényelmes, egyszerűen alkalmazható és minden típusú cipőhöz jól passzol. Ráadásul mind a 3, webshopunkban kapható modell roppant ellenálló a különböző anyagokkal, olajjal, porral és vízzel szemben is. 

 

Könnyítsd meg a munkálatokat velünk!

 

Megjött a kedved a felújításhoz? Esetleg már régóta átalakításra vágysz? A szükséges védőfelszerelés biztosítására is gondolj az építőanyagok és szerszámok beszerzése mellett, hiszen az egészség a legfontosabb! A megfelelő csúszásgátló talp, védőruházat és védősisak beszerzésével nem lesz többé miért aggódnod!

 

A vásárlás egyszerűen véglegesíthető webshopunkban. Helyezd a termékeket a kosárba, majd adataid megadását követően válassz a fizetési és a szállítási módok közül! Minden rendelést igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni, hogy minél hamarabb elégedetten és teljes biztonságban kezdhess neki a hatékony munkavégzésnek! Alakítsd ki álmaid házát velünk!