Műfenyő CARPATIC

Cikkszám: KFB_005
41 000 Ft
Nincs raktáron
Több méretben
Több méretben
Normál szállítás : 1490 Ft
Prémium szállítás : 2800 Ft

Adatok

Gyártó
DekorTrend
Méret
150 cm
Termékverzió
Műfenyő CARPATIC 150 cm
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Leírás
A Carpatic különleges műfenyő, 2D és 3D ágainak végei szétnyílnak, így díszítheted elegáns masnikkal vagy nagy égős fényfüzérrel is. Sűrű ágain jól mutat minden színű vagy formájú girland, masni, vagy ágvégre készített karácsonyi dísz. A pántos ágkonstrukció segítségével gyorsan felállíthatod a karácsonyfádat.


A Carpatic klasszikus formájú műfenyő, így kis- és nagy terekben is elhelyezheted.


Milyen a kevert ágkonstrukciós műfenyő?


A Carpatic 2D és 3D ágakból áll. A műfenyőket négy csoportba soroljuk, a kevert elnevezést azokra a fenyőkre alkalmazzuk, amelynek ágai 2D és 3D esetleg tűleveleket tartalmaznak. A kevert ágkonstrukciós műfenyők általában dúsak, tömörek.


Mit jelent a pántos ágkonstrukció?


A pántos ágakat fixen szerelték a fa törzsére, ezért telepítéskor csak egyszerűen le kell hajtogatnod az ágakat és már azonnal díszítheted is a fát!


Miért fontos az ágak száma?


Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fenyőt ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú műfenyőket ajánljuk neked.

Vélemények

Műfenyő CARPATIC
Nincs raktáron