Sarokkanapé

Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Sarokkanapé

 

A legtöbben arra törekszenek, hogy nappali egyszerre legyen kényelmes és sikkes. A jól megválasztott ülőgarnitúra vagy kanapé kulcsfontosságú szereppel bír ennek megvalósításában. A sarokkanapé például a térelválasztásban is segítségünkre lehet, akár egy amerikai konyhás nappali esetében is.

 

A sarokkanapé lehet kihúzható és fix, jobbos vagy balos kialakítású- ez utóbbit sokszor maga a vevő választja ki. Stílusa lehet modern-szögletes, mely robosztus eleganciájával uralja a teret. Választhatunk klasszikus stílusú, hagyományos megjelenésű kivitelt is. Párnás, robosztus, de mégis kecses ívek finomítják a klasszikus stílus kanapéjának megjelenését. A skandináv kanapé tűzdelt textilborítása, légiességet adó lábas kivitelezése pedig modern, de kényelmes és otthonos darab, mely az organikus design szellemiségében uralja a trendeket.

 

A sarokkanapé kiválasztása kényelmi és stílus béli kérdés, figyelembe kell venni a teret, a méreteket, és persze igényeinket is. Nagy társaság üli körbe, vagy csak a család rendszeres moziestjeit szolgálja majd.