Emeletes ágy

Helytakarékos megoldás a gyerekszobába egy emeletes ágy, amely alkalmas a testvérek közös elhelyezésére, de az alsó ágy akár kanapé gyanánt vagy bunkerként is használható. Egy emeletes ágy nemcsak rendkívül praktikus, de stílusos és sokoldalú darabja is lehet a gyerekszobának. 

 

Emeletes ágyaink között megtalálhatóak a fiúknak vagy lányoknak szánt, valamint az uniszex darabok is. Tedd kényelmessé a gyerekszobát a mi segítségünkkel! Az emeletes ágy ideális megoldás lehet akkor, ha nem áll rendelkezésre elegendő hely, viszont két gyereknek kell férőhelyet biztosítani egy szobában.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Emeletes ágy egykéknek és testvéreknek!

 

Az emeletes ágy biztonságos, kényelmes és praktikus megoldás, mely a szórakozásra is tartogat lehetőségeket. Miért ne építenél benne bunkert vagy ugrálóvárat néhány párna és takaró segítségével? A gyerekek imádni fogják!

 

Webáruházunk kínálatában többnyire klasszikus, fa keretes bútorokat találsz, amelyek egy része mókás alakban, házikó formában került kialakításra, határtalan örömet okozva ezzel az apróságoknak. Az emeletes ágyakra való feljutást a rajtuk lévő létra teszi lehetővé.

 

Emeletes ágyak alkalmazásával rengeteg helyet szabadítunk fel az egyéb bútoroknak és játékoknak. A testvérek számára mesés közös kuckó alakítható ki minőségi gyerekbútoraink segítségével. Egyetlen gyereknek keresel ágyat? Szerezz be egy magasított darabot, az ágy alsó részén pedig alakíts ki egy meghitt, elvonulásra szolgáló helyet a kicsi számára. Hidd el, imádni fogja!

 

Tervezd meg a gyerekszobát velünk!

 

Gyerekszobába szánt, egyedi és minőségi termékeink segítségével könnyen létrehozhatod azt a gyerekszobát gyermeked számára, amelyről mindig is álmodtál. Bizonyos termékeinket ingyenesen szállítjuk házhoz, a rendeléseket pedig igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni és rugalmasan kezelni. Ruházz be gyerekszobába illő bútorokra, kiegészítőkre webshopunkban és legyen gyermekedé a legszebb, legbiztonságosabb gyerekszoba!

 

A vásárlás könnyen és gyorsan véglegesíthető. Miután megadtad adataidat, válaszd ki, hogyan szeretnéd kifizetni a rendelést (készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával, azonnal vagy pedig banki átutalással) és azt is, hogy hogyan történjen a szállítás! Webshopunkban a háztól házig való szállítást preferáljuk és extra szolgáltatásokkal is készülünk a vásárlók számára, így a helyszíni beszerelés vagy a karbantartás sem okoz számunkra problémát!