Seprőgép, tartozék

Ebben a kategóriában seprőgép tartozékainkat találod, ahol komplett benzines seprőgépet is beszerezhetsz. Vegyesen, sokféle kellék közül válogathatsz, mint például seprőhenger, gyűjtődoboz, hómarófej, tolólap, teraszokhoz való rotációs kefe, sőt, még láncok is. 

Rendkívül széles a termékpaletta, a számos kiegészítőnek köszönhetően ezek a kültéri gépek nagyon praktikusak. A tartozékok cseréje csupán néhány perc, egyszerű használat és üzemeltetés jellemzi őket. Ezek a multifunkciós gépek rengeteg terhet vesznek le a vállunkról. Nézz szét kínálatunkban, és bogarászd át az opciókat!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők

Egy többfunkciós takarítógép nagy segítséget jelenthet a kert karbantartásában. Alkalmazható járdán, teraszon is. Tulajdonképpen egész évben bevethető. Kiegészítőinek hála minden évszakban használható az éppen aktuális munkálatokra.

Multifunkciós seprőgép

Egy ilyen Hecht takarítógép egész évben a segítségünkre lehet a kerti munkálatok során, az adott évszaknak megfelelő karbantartási feladatok könnyedén elvégezhetők vele. Hólapátolástól kezdve az egyszerű seprésig, a járda és a terasz tisztítására is tökéletesen alkalmas. Rotációs keféjével maximális teljesítményt nyújt. Egyetlen gép, számos kiegészítővel. 

Miért ne könnyíthetnénk meg a kinti munkálatokat? Általa gyerekjáték a kert karbantartása, mindig gyönyörű a terasz, és bármikor fogadhatunk vendégeket. A Hecht márka megbízható, időtálló termékeket biztosít számunkra. Érdemes szétnézni a kerti gép szekciónkban is, további hasznos kellékekért.

Seprőgép tartozékok széles választéka

A benzines seprőgépek mellé számos tartozék is megrendelhető, amelyek még tovább egyszerűsítik az időszakos feladatokat. A legfontosabb talán a rotációs kefe, amellyel tökéletesen áttakarítható a terasz. A hómarófej és tolólap, amely télen jelent segítséget, illetve a gyűjtődobozok, melyekbe egyszerűen összegyűjthetők a szennyeződések, szintén nélkülözhetetlenek. 

A kert karbantartása olykor kihívások elé állít, hiszen a megannyi feladat sok különböző eszközt követel, így viszont egyetlen multifunkciós seprőgéppel és néhány kiegészítőjével az összes kerti munka elvégezhető. Praktikus takarítógéppel gördülékenyebb és örömtelibb lehet a háztáji karbantartás.