BILI PC asztal, sötétszürke-grafit-fehér

Termékverzió: BILI PC asztal, sötétszürke-grafit-fehér
Cikkszám: TEMPO-237422
Tömeg: 33 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
42 900 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Termékverzió
BILI PC asztal, sötétszürke-grafit-fehér
Garancia idő
12 hónap
Gyártó
Tempo

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 120 cm
Mélység 53 cm
Magasság 75,5 cm
Súlya 33 kg

Termék leírás

A stílusos BILI PC asztal ötvözi a modern dizájnt, és a funkcionalitást. Laminált DTD bútorlapból készül, tökéletes színkombinációban, sötét-szürke-grafit és fehér. Elegendő helyet biztosít a munkához, hogy kényelmesen érezzük magunkat munka közben. A munkalap alatt nyitott tároló, egy polc és szekrény található. Ez az asztal, minden otthoni dolgozószobába, gyerekszobába és tanulószobába illeszkedik.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Morgen irodai szék, Visar irodai szék, Safin irodai szék.

Vélemények

BILI PC asztal, sötétszürke-grafit-fehér
Beszállítói raktáron