Pad

Egy ülésre alkalmas pad egy bútorszett részeként és önállóan is megállja a helyét. A régi idők hangulatát idéző bútordarab a klasszikus otthonok elengedhetetlen része, ugyanakkor a modern lakásokat is feldobja ez a különleges és egyedülálló termék.


 


Masszív kialakításának és szimpla, de elegáns megjelenésének köszönhetően biztosan nem marad észrevétlen az előszobában, de a lakás más helyiségeinek is opcionális kiegészítője lehet. Sokoldalúan használható, minőségi kivitelezésű bútordarab, amelyet egyszerűen nem lehet nem szeretni.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Áruházunk, a Homelux webshop küldetése, hogy maximálisan felszereltté és hangulatossá tegyen minden otthont. Több mint 10 év tapasztalatával, minőségi termékekkel, széles választékkal és egyedi szolgáltatásokkal járulunk hozzá ahhoz, hogy a lakásod legyen a kedvenc helyed. Minőségi előszobabútoraink között többféle ülőalkalmatosággal várunk, amellyel teljessé teheted a kényelmet! Erre kínál lehetőséget a hagyományos pad is.

 

Hagyományos pad, nem csak klasszikus stílusú házakba

 

A pad talán ósdinak, régimódinak tűnhet és nehéz elképzelni, hogy egy modern otthon része lehessen. NEVADA ülőpadunk azonban különleges tulajdonságainak köszönhetően téged is levesz majd a lábadról. Ülésre, pakolásra is alkalmas, ha pedig vendégeket fogadsz, számukra is ülőhelyül szolgálhat.

 

Kényelmes, masszív és rendkívül tartós. Egy ilyen pad egy életre szól, nem kell tartanod attól, hogy valaha is tönkremegy. A teherbíró lábaknak és a robosztus ülőrésznek köszönhetően jól terhelhető. Az elegancia pedig, amelyet magából áraszt, egyedülálló. A komplett bútorcsalád részeként vagy önmagában is különleges kisugárzással teszi teljessé az otthonodat.

 

A vásárlás csupán néhány lépésből áll

 

Miután megismerted termékeinket és döntöttél a pad megvétele mellett, már csak pár perc választ el attól, hogy a bútor a tiéd lehessen. Első lépésként helyezd a terméket a kosárba, majd add meg pontosan személyes adataidat, valamint a számlázási és a szállítási címet!

 

A fizetés bankkártyával azonnal, előre utalással és utánvéttel is megvalósulhat, míg a szállítás során a futárszolgálattal történő csomagküldést preferáljuk, de üzletünkben személyes átvételre is van lehetőség. A rendeléseket igyekszünk néhány napon belül teljesíteni, ráadásul egyéb szolgáltatásokkal is várunk. Válassz igényeidnek megfelelően a lehetőségek közül és add le rendelésed még ma!