Hogyan lehet hangulatos a nappalid?

A nappali otthonunk legfontosabb részét képezi. Itt töltjük a legtöbb időt: egy hosszú munkanap után a kényelmes kanapén összekucorodhatunk a szeretteinkkel, miközben a kedvenc filmünket nézzük, és a közös baráti találkozók is itt zajlanak le. Nem csak a társasági események központjáról van szó: ha nyugalomra vágyunk, ebben a helyiségben olvasgathatjuk kedvenc könyvünket, sőt, ha elég ínyencek vagyunk, saját wellness- részlegünk is lehet! Na de hogyan is érhetjük el mindezt? A webshopunkban böngészve minden igényedre megoldást találhatsz!

Hogyan lehet hangulatos a nappalid?

A legfontosabb lépés: a megfelelő összkép


Miután meghatároztuk az igényeket, az összkép kialakítását is meg kell terveznünk. Legyen szó dohányzóasztalról, TV állványról, szekrényről, kanapéról vagy fotelekről, fontos, hogy minden bútor, amit vásárolunk, színben és stílusban passzoljon egymáshoz a rendezett végeredmény érdekében. Kis méretű helyiség esetén, ahová kevés fény jut be, világos színek javasoltak. Domináns, erősebb színeket nyugodtan kombinálhatunk világos árnyalatokkal, így egyszerre kapunk letisztult képet amellett, hogy valami mégis feldobja a nappalit. A tökéletes stílus mellett érdemes a praktikusságot is szem előtt tartunk, és olyan szekrényt választanunk, amiben minden, számunkra lényeges dolgot elhelyezhetünk. Fontos, hogy meghatározzuk ezeket az elvárásokat, mielőtt nekiállunk a vásárlásnak - ezzel időt és pénzt is spórolhatunk.

A szórakozás központja


Ha azért fontos számunkra a nappali, mert szeretjük közösen eltölteni ott az időnket, érdemes nagy figyelmet fordítani a TV állvány kiválasztására. Fontos, hogy színben passzoljon a nappali bútoraihoz, és hogy mérete akkor is alkalmas legyen, ha esetleg úgy döntünk, régi készülékünket újabbra vagy nagyobbra cserélnénk. A baráti összejövetelek központja is lehet a nappali: ilyenkor érdemes a kanapé mellé foteleket is választani, hogy biztos minden vendég megtalálhassa a helyét. Ha az elegancia helyett inkább a kényelem dukál, a babzsákfotelek remek megoldást jelenthetnek. A foteleket tökéletesen kiválthatják a puffok is, amik a nappali dizájnjának megfelelően, több
típusból választhatók ki. Persze a dohányzóasztalról sem szabad megfeledkeznünk: legyen egyszerű fából készült, üveglapos, szétnyitható, plusz fiókokkal és tárolókkal ellátott, minden stílusban rendelkezésünkre állhat a megfelelő típus - nekünk csak választanunk kell.

A kikapcsolódás szerelmeseinek

Akkor sem kell aggódnod, ha a nappali számodra inkább a megnyugvást és csendet sugározza, mintsem a találkozókat. Nagyon sok ember számára az otthona megnyugvást, védelmet ad a külvilág nehézségei elől. Ha egy kis csendre vágysz, kialakíthatod a nappalidban a saját olvasósarkodat, ahol egy fotelba kucorodva, és a kedvenc könyvedet olvasva elrepülhetsz a fantázia világába. Ha a csendes kikapcsolódást olvasás nélkül, inkább kényeztetéssel töltenéd, tökéletes választás számodra a relax fotel. Egy kellemes hátmasszázs mindig jól jön - miért is ne élvezhetnéd otthonodban az érzést? A stressz ezzel a megoldással pillanatok alatt eltűnhet, de legalábbis egy kis időre megfeledkezhetsz a gondokról! Ha eldöntötted, milyen stílust és színeket szeretnél a nappalidba, esetleg még az elrendezés is megszületett a fejedben, ne állj meg a tervezésnél! Válaszd ki webshopunkból az álmaid nappalijának megfelelő bútorokat!

Blog

Ajánlott termékek