Vásárlói visszajelzés képekkel - Kerti szerszámos házak beüzemelése

A kerti szerszámos házak nagyszerű megoldások a kertben. Arra szolgálnak, hogy kerti szerszámaid/gépeid rendezetten egy helyen legyenek megkönnyítve ezzel a dolgodat, hiszen így nem kell órákat töltened keresgéléssel. Egyre több vásárlónk veszi igénybe kerti szerszámos házaink szolgáltatásait a jó idő beérkeztével, melyek maximálisan kielégítik elvárásaikat. Kertünk rendezettsége és jó megjelenése épp olyan fontos, mint otthonunk belső tereinek konfortos megjelenése. 

Vásárlói visszajelzés képekkel - Kerti szerszámos házak beüzemelése

Rend a lelke mindennek

Sokunk számára fontos, hogy kertünk megjelenése makulátlan legyen. Ám ezt nehéz kivitelezni akkor ha kerti szerszámok és gépek lepik el udvarunkat. Erre a problémára tudunk egy szuper megoldást. Kerti szerszámos házaink remekül eltüntetik a nem kívánatos eszközöket szemünk elöl, mind e mellett pedig nem rombolják kertünk összképét. Fontos tudnivaló, hogy ha kerti házat vásárolunk beüzemelés elött szükséges egy beton aljzatot telepíteni alá a stabilitás érdekében.

Rendezett udvar kerti szerszámos házaink segítségével

Mindig szuper érzés számunkra, ha temrékeink örömet okoznak vevőinknek, ez most sem történt másképp. Kedves vásárlóink megosztották velünk a már beüzemelt kerti házak képeit, amik önmagukért beszélnek. 

A ház tartós kivitelű fémlemezbõl készül. A Hecht kertiházakat 20%-al erõsebb anyagokból gyártják mint a versenytársak hasonló termékeit. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és tartósságot. A keret fém lemezbõl készül ami 0,6mm, még a falak és a tetõ 0,3mm vastagok. Az alap méretei 172x302cm. A kerti ház 170x118cm-es kétszárnyú ajtóval és egy 113x77cm-es, 2mm vastag átlátszó polikarbonát ablakkal van felszerelve.

A fém kerti szerszámház tolóajtóval rendelkezik, ennek köszönhetően nem sok helyet foglal. A kerti ház előnye az elülső fal felső részén elhelyezett szellőzőnyílásokSzerkezete horganyzott acélból készült, ami ellenállóvá teszi a korrózióval szembenHorganyzott acélfalak biztosítják a kerti ház szilárdságát. A kerti szerszámosház teljes mérete 205x257x202 cm. A falak anyaga galvanizált acélból készültek, melyek 25 mm vastagságúak.

Köszönjünk a szuper képeket! Mindig hatalmas öröm számunkra amikor egy újabb elégedett vásárlóval bővülünk. Ha te is rendelkezel hasonló képekkel a már beüzemelet termékeinkről kiváncsian várjuk a marketing@leziter.hu e-mail címre.

 

Blog

Ajánlott termékek