Vásárlói inspirációk - Manor műanyag szerszámos házak

A MANOR szerszámos ház szolid szerkezete még a legigényesebb felhasználót is lenyűgözi. A dupla falak és a szolid szerkezet hosszú élettartamot garantál. A beépített szellőzőrendszer állandó friss levegőt biztosít, megvédve a belteret a nedvesség káros hatásától. Bármilyen környezetben remekül megállja a helyét, amit vásárlónk kreatívan ki is használt.

Vásárlói inspirációk - Manor  műanyag szerszámos házak

Manor Pet kerti szerszámos ház - lehetőségek tárháza

A kerti szerszámos házakat számos helyen fel tudjuk használni, kertekben, udvarokon, horgász tanyákon, de akár hétvégi házakként is szuperül helyt állnak. A Manor Pet kerti szerszámos ház méretének köszönhetően kisebb helyeken is felállítható, de ennek elenére elegendő szerszámot tudunk tárolni benne. Ha a horgászat szerelmese vagy, biztonágos tárhelyet biztosít ahhoz szükséges eszközeidnek is. 

Lehetőségek kreativitással határtalanok

A lehetőségek tárháza egy kis kreativitással határtalan. Egyik kedves vásárlónk ezt be is bizonyította, hiszen Manor Pet kerti szerszámos házát egy horgász tanány állította fel. Mindig szuper érzés számunkra, ha temrékeink örömet okoznak vevőinknek. 

Köszönjünk a szuper képeket! Mindig hatalmas öröm számunkra amikor egy újabb elégedett vásárlóval bővülünk. Ha te is rendelkezel hasonló képekkel a már beüzemelet termékeinkről kiváncsian várjuk a marketing@leziter.hu e-mail címre.

Blog

Ajánlott termékek