Így ötvözd a konyhában a praktikumot és az eleganciát a Yorki konyhabútorral

Az otthonunkat szeretnénk mindannyian úgy kialakítani, hogy a saját ízlésünket tükrözze. Esztétikus berendezési tárgyakat és kiegészítőket vásárolunk, hogy minél jobban érezzük itt magunkat. Ez a konyhára is igaz, ezért a Yorki konyhabútort, amely szép és praktikus, minden lakásba ajánljuk. A konyhának ugyanis nem csupán szépnek kell lennie.

Így ötvözd a konyhában a praktikumot és az eleganciát a Yorki konyhabútorral

Ez a helyiség számos funkciót betölt, hiszen amellett, hogy itt készítjük ételeinket, általában közösségi térként is szolgál. Ráadásul számos esetben okosan kell gazdálkodnunk a rendelkezésre álló hellyel is. Tekintsük át, hogyan hozhatod ki te is a maximumot a konyhádból, legyen akár kicsi, akár nagy.

A konyha berendezésének szempontjai

Mivel a sütéshez, főzéshez számos eszközre szükségünk van, ezeket tárolnunk is kell valahol. Csakúgy, mint a tányérjainkat, poharainkat, evőeszközeinket. Egy jól kialakított konyhabútorban akkor is jut hely mindennek, ha az alapterület nem túl nagy. Érdemes rendezetten elhelyezni a különféle kellékeket, mert sokkal kényelmesebb úgy főzni, ha kéznél van minden.

Ha odafigyelünk a tervezésnél, olyan holttereket is a hasznunkra fordíthatunk, mint a konyhaszekrények sarkai. Ezeket a zugokat nem könnyű elérni, ezért sokszor inkább nem teszünk ide semmit. Azonban sarokmechanizmusokkal, vesetálakkal kihozhatjuk a maximumot a konyhabútorunk minden centiméteréből.

 

Az elemes és a blokkos konyhabútorok előnyei

Amikor a konyhánkat berendezzük, számos lehetőség áll előttünk, ami a konyhabútor megvásárlását illeti. Online és offline boltokban vásárolhatunk kész konyhabútort, emellett készíttethetjük is a berendezést. Az egyedi tervezésű és kivitelezésű bútorok elkészítése időigényes és igencsak drága folyamat. 

Jóval praktikusabb és ár-érték arányban is sokkal kedvezőbb, ha elemes, illetve blokkos konyhabútort választunk. Ebben az esetben elemenként tervezhetjük meg a konyhánk berendezését. Tulajdonképpen ugyanolyan széles választék vár minket ebben az esetben is. Azonban sokkal egyszerűbb lehet a választás, mivel magunk előtt látjuk az elemeket. Arról nem beszélve, hogy jóval hamarabb birtokba vehetjük az új konyhánkat.

 

Az én konyhámba is illik a Yorki konyhabútor?

Webáruházunkban nagy népszerűségnek örvendenek a blokkos konyhabútorok. Igencsak keresettek a Yorki konyhabútor különféle összeállításai. S hogy melyik konyhát érdemes ezekkel a modellekkel berendezni? Röviden: minden konyhát. Épp ez a legnagyobb vonzereje a blokkos konyhabútoroknak: teljesen testreszabható segítségükkel a konyhánk.

Ez a szabályos alapterületű helyiségekben is sok lehetőséget ad. Azonban igazán ott használható ki ez a rugalmasság, ahol egyedi a konyha alakja. Legyen szó alsó vagy felső szekrényekről, fiókokról, a Yorki szettjeiben mindent megtalálunk. Ráadásul a mintázatok és a színek is variálhatóak, hogy biztosan passzoljon az otthonunkhoz a konyhabútor.

 

Milyen extrákat kínál a Yorki?

A Yorki konyhabútorok variálhatóságuk mellett számos olyan lehetőséget rejtenek, amellyel kihasználhatjuk konyhánk lehetőségeit. A kamraszekrények, amelyek integrálhatóak a Yorki szettekbe, alkalmasak a tartós élelmiszerek biztonságos tárolására. Ezzel kiváltható a spájz, hiszen itt elférnek a befőttek, a lekvárok vagy akár a burgonya és a hagyma is. 

Webáruházunk kínálatában számos fazonban elérhetőek a blokkos konyhabútorok, melyek éppúgy gépesíthetőek, mint az egyedi tervezésű berendezések. Minőség és kedvező ár - ez a Yorki.

Blog

Ajánlott termékek