Füstcső

Az idő hűvösebbre fordultával egyre hamarabb sötétedik odakint. Ilyenkor igazán meghitt hangulatot áraszt egy vidáman lobogó kályha. Webáruházunkban megvásárolhatod ennek a klasszikus fűtőtestnek a modern változatait. Emellett kiegészítőket, füstcsöveket, füstérzékelőket is forgalmazunk.

 

Mivel a kályhában keletkezett füstöt feltétlenül kültérre kell vezetned, mindenképp szükséged lesz füstcsövekre. Kínálatunkban az egyenes és könyök csöveket különféle méretekben megtalálhatod. Emellett hődobot is forgalmazunk, mellyel kályhád fűtőkapacitását növelheted.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
11 db termék

Hecht füstcsövek

 

A stílusos és hatékony Hecht szilárd tüzelésű kályhák nagy népszerűségnek örvendenek webshopunkban. A kiváló minőségű hőálló anyagból készült modellek fával, illetve fapellettel fűthetőek. Számos kályha praktikus fatároló rekesszel is rendelkezik. Ami azonban bizonyosan minden termékben közös, az az, hogy füstcsőre lesz szükséged.

 

A gyártó a kályákhoz illő színben készíti egyenes füstcsöveit, melyet több méretben megrendelhetsz tőlünk. 120, 130 és 150 milliméter átmérőjű termékeket is forgalmazunk, változatos lemezvastagsággal. A kályhád műszaki leírása tartalmazza, hogy milyen típusú csőre van szükséged.

 

Hecht füstcső könyök

 

Mivel a legtöbb esetben nem nyílegyenesen vezet ki az épületből a füst útja, meg kell oldanunk a füstcső kanyarodását. A Hecht erről is gondoskodott, ugyanis több méretben gyárt könyökelemet a füstcsövekhez. 

 

Webáruházunkban háromféle átmérővel vásárolhatod meg a füstcső könyökeit. 120, 130 és 150 milliméteres modelleket kínálunk, amelyek lemezvastagsága egységesen 1,5 milliméter. Ügyelj arra, hogy az egyenes csövekkel megegyező átmérőjű könyökelemet rendelj. Ha mégsem passzol, harminc napig kicserélheted a terméket.

 

Hecht kályháink

 

A kandallótűz romantikájához nem szükséges átalakítani a nappali szobát. Egy szilárd tüzelésű kandallóval máris táncolnak a lángok otthonunkban. A Hecht minőségi fűtőeszközeit minimalista kialakításban és klasszikus vonalvezetéssel is megrendelheted.

 

Ezekben a fatüzelésű fűtőtestekben a tüzet fával és fapellettel egyaránt táplálhatod. Ügyelj rá, hogy a füstelvezetés tökéletes legyen, ne áramoljon vissza a zárt térbe égéstermék. A kályhád és a csövek mellé rendelj tőlünk füstjelzőt is. Így megelőzhetsz egy esetleges szén-monoxid-mérgezést.