Walk in zuhanykabin

Szeretsz sok időt tölteni a fürdőszobádban? Itt kezded el a hosszú munkával teli napokat, esetleg itt zárod a megterhelő heteket is? Szükséged van pár olyan berendezésre, amelyeknek köszönhetően egyszerűbbé teheted az életedet? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas választékban találhatsz különböző fürdőszobai kiegészítőket és walk in zuhanykabinokat, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjaidat. 


 


Legyen szó bármilyen zuhanykabinról, nálunk szinte minden típust megtalálhatsz. Nézz körbe bátran a széles választékunkban!

tovább bezár
Kampány típusa
Gyártó
Zuhanyfal szélesség
Zuhanyfal magasság
Biztonsági üveg vastagság
Készletinformáció
További szűrők
15 db termék

Walk in zuhanykabin

 

A vállalatunk egyik legnagyobb szenvedélye minden, ami a fürdőszobával és lakberendezéssel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a kínálatunkban számos minőségi zuhanykabin kombinációt, amelyeket bárki könnyedén beszerezhet magának az otthonába. Legfőbb célunk, hogy teljes mértékben kiszolgálhassuk a vásárlóink igényeit, így ennek megfelelően próbáltuk meg kialakítani a weblapunk felületét is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó több méretben kapható zuhanyfalról, esetleg walk in zuhanykabinról egyaránt. 

 

Walk in zuhanykabin kínálat

 

Ki ne szeretne egy jól felszerelt fürdőszobát, ahova bármikor betérhet tisztálkodni, készülődni, esetleg egy meleg fürdőt venni? Ehhez azonban kelleni fog számodra pár olyan kiegészítő és berendezés, amely megkönnyítheti az életedet. Ha még nem találtad meg a megfelelő zuhanykabint, akkor ne is menj sehova. Nálunk számos változat közül választhatod ki a tökéletes kelléket. 

A szimpla zuhanyfal öt milliméteres biztonsági üveggel ellátott gyártmány, amely 185 cm magas. A webshopunkban ráadásul lehetőséged van kérni beüzemelést is, amely sokat segíthet a megfelelő működésben. 

Természetesen nálunk beszerezhetsz walk in sarokkabint is, amely előfülkével is rendelkezik. A króm profillal készült gyártmányt hat milliméteres biztonsági üveggel láttak el. Fontos tudni azonban, hogy a termék zuhanytálcát nem tartalmaz, azt külön szükséges megvásárolni hozzá. Azonban ez a tény semmi esetre se tántorítson el, hiszen a Sanotechnik gyártmánya rendkívül minőségi, így biztos lehetsz benne, hogy egy tartós és könnyen tisztítható darab tulajdonosa leszel. 

Nézz körbe bátran a széles walk in zuhanykabin kínálatunkban, és válaszd ki a fürdőszobádba megfelelő változatot!