Falsíkra szerelhető kabin

Ki ne szeretne időt tölteni a fürdőszobában? Itt készülődünk el a hosszú munkanapra, illetve itt zárjuk a megterhelő heteket is. Sokan még hétvégén is képesek órák hosszat kikapcsolódni egy meleg fürdő társaságában. Ehhez azonban számos felszerelésre szükség lehet. Jó helyen jársz, ha falsíkra szerelhető kabint keresel, hiszen webáruházunkban szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet. 


 


Legyen szó félköríves változatról, esetleg szögletes nyílóajtós kabinról, itt bármelyiket beszerezheted. Nézz körbe bátran a széles választékunkban!

tovább bezár
Zuhanykabin méret
Szettben zuhanytálcával
Biztonsági üveg vastagság
Termékkategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Falsíkra szerelhető kabin

 

A vállalatunk hatalmas szenvedélye minden, ami stílussal és lakberendezéssel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a kínálatunkban számos zuhanykabint, amelyeket bárki könnyedén beszerezhet magának. Legfőbb célunk, hogy teljes mértékben ki tudjuk szolgálni a vásárlóink igényeit, így megpróbáltuk ennek megfelelően kialakítani a honlapunk felületét is. Itt szinte mindent megtalálhatsz, legyen szó szögletes nyílóajtós, falsíkra szerelhető kabinról, esetleg félköríves kabinról. 

 

Falsíkra szerelhető kabin a kínálatban

 

Különleges fürdőszobát szeretnél, amely eltér a megszokottól? Ehhez szükséged van pár kiegészítőre, amelyet könnyen és gördülékenyen szerezhetsz be webáruházunkból? Akkor ne menj sehova, hiszen nálunk számos falsíkra szerelhető kabin közül választhatod ki a tökéletes darabot. 

Ezek a változatok olyan speciális gyártmányok, amelyeknek csak az egyik oldala éri a falat, így nem annyira korlátozott a beszerelése sem. Egyszerűen csak egy olyan felületre van szükségünk, amely vízkimenettel rendelkezik, hiszen a kabin többi része már maga az üveg, illetve az ajtó. 

A félköríves termékünk egy króm profillal gyártott darab, amelyre a márka két év garanciát vállal. Nem véletlen, hiszen megbízhatóságot szeretnének sugallni a vásárlók felé. Emellé ráadásul beépítés is kérhető, amely megkönnyíti a megfelelő beüzemelést. A kabint azonban csak zuhanytálca nélkül vásárolhatod meg, így azt külön szükséges beszerezned hozzá.

Ott van továbbá a Saloon Clear terméke is, amely szintén egy falsíkra szerelhető, ám szögletes kivitelezésű nyílóajtós kabin. A kétrészes ajtót biztonsági üveggel látták el, amely megkapta az Easy Clean bevonatot is. Ez képes megakadályozni a vízkő lerakódását. Nem is kell ennél több!