Hátfalas zuhanykabin

Ki ne szeretne időt tölteni a fürdőszobában? Itt készülünk fel a hosszú hétköznapokra, de itt pihenjük ki a hét fáradalmait is. Sokan itt öltözködnek, sminkelnek, és persze alapvető funkciókra is használják a helyiséget. Amennyiben hátfalas zuhanykabint keresel, akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző fürdőszobai kiegészítőket, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjaidat!


 


Legyen szó fekete vagy fehér változatról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van a helyiségben. Nézz körbe bátran a választékunkban!

tovább bezár
Gyártó
Zuhanykabin méret
Biztonsági üveg vastagság
Hátfalszín
Készletinformáció
További szűrők
16 db termék

Hátfalas zuhanykabin

 

A vállalatunk hatalmas szenvedélye minden, ami praktikussággal, tisztálkodással és lakberendezéssel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a kínálatunkban számos minőségi fürdőszobai felszerelést is, amelyeket bárki könnyedén beszerezhet magának. Legfőbb célunk, hogy teljes mértékben ki tudjuk szolgálni a vásárlóink kényelmét, így ennek megfelelően próbáltuk meg kialakítani a honlapunk felületét is. Itt szinte bármit azonnal megtalálhatsz, legyen szó szürke, fehér vagy éppen fekete hátfalas zuhanykabinról.

 

Hátfalas zuhanykabin kínálat

 

Mindenki szeretne egy jól felszerelt és praktikusan használható fürdőszobát az otthonába. Ehhez azonban számos kiegészítőre és berendezésre is szükséged lehet, hiszen például egy minőségi zuhanykabin nélkül lehetetlen a tisztálkodás. Amennyiben még nem találtad meg a megfelelő változatot, ne menj sehova, hiszen nálunk többféle méretben és színben is találhatsz hátfalas zuhanykabint. 

A Cora mélytálcás változat például egy jobbos beépítési oldallal ellátott termékünk, amely modern hangulatot teremthet még a Te fürdőszobádba is. A kialakításának köszönhetően tágas teret biztosít még a használat közben is. A kabinban minden olyan kelléket megtalálhatsz, amely a tökéletes kényelem megteremtését szolgálja majd. Van benne polc és kézi zuhany is. Nem is kell ennél több!

A Polo White szögletes zuhanykabin egy egyszerűbb darab, amely ettől függetlenül rendkívül elegáns gyártmány. Szinte bármelyik fürdőszobában remekül mutathat, ráadásul zuhanytálcával együtt vásárolhatod meg. A kétféle méret megkönnyíti a döntést, a zuhany előnye ráadásul, hogy hátfalas kialakítást kapott, így nem kell azon aggódnod, hogy eláztatod a falat.