Mérőszalag

Ebben a kategóriában mérőszalag választékunkat találod, melyek minden háztartásban nélkülözhetetlen eszközök. Akár egy függöny leméréséről van szó, vagy egy bútorod helyének meghatározásáról, nagy segítséget nyújt egy speciális mérőszalag. 

 

Nélküle ugyanis egy mérés sem lenne sem pontos, sem egyszerűen kivitelezhető. A kihúzható, több méteres, fixálható kialakításnak köszönhetően, a mérőszalag magas belterületek lemérésére is alkalmas. Lakberendezénél, barkácsolásnál, helyiségek átrendezésénél is szükség lehet rá. Szerezz be egy ilyen praktikus, sokrétű segédeszközt, hogy megkönnyítsd a mindennapokat!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Cégünk magas minőségű termékeket kínál, vegyesen lakberendezési bútorokat, kiegészítőket, munkagépeket, barkácseszközöket, valamint számos hasznos beltéri és kerti kelléket egyaránt. Folyamatosan szélesítjük választékunkat, hogy az egyedi speciális igényekre is megoldást nyújthassunk. 

 

A mérőszalag jelentősége az otthonokban

 

Akár lakásról van szó, akár nagyobb méretű házról, a mindennapi élethez szükséges kiegészítőket érdemes beszerezni. Ilyen például egy csavarbehajtó, egy mérőszalag, vagy egy kalapács.

 

Időről időre lecseréljük a textíliákat a nappaliban, beszerzünk egy új gardróbot, vagy csak egyszerűen átrendezzük a hálószobát. Ezekre az esetekre tökéletes kellék egy mérőszalag. Általa lemérhetők a belső terek, a meglévő bútorok, a rendelkezésre álló helyek. Célszerű megfelelő méretű, kihúzható, rögzíthető darabot választani.

 

Nálunk, a Homeluxnál elérhető a 3 méteres Hecht mérőszalag, így nem okoz problémát, ha nagyobb távolságokat mérnél le. A Hecht márka termékei megbízhatóak és igen népszerűek. Minőségi barkácskellékeink között is szemezgethetsz, hogy minél felkészültebb lehess!

 

Hogyan keress oldalunkon? 

 

Webáruházunk bőséges kínálatot nyújt a hasznos kellékek, kiegészítők terén is. Az egyes kategóriaoldalakon böngészve, rendszerbe szedve láthatod az azonos csoportba tartozó árucikkeket. 

 

Konkrét elképzeléssel célirányosan is kutakodhatsz, igyekeztünk úgy kialakítani webáruházunkat, hogy gyorsan megtaláld a keresett termékeket. A kategóriák rendszerét is úgy építettük fel, hogy a főcsoportok alatt a kapcsolódó aloldalak találhatók. Így ha konkrétan barkácskellékek között válogatsz, könnyen eléred a mérőszalagokat, kenőanyagokat is. 

 

Merülj el izgalmas termékeinkben, szerezz be minél több praktikus elemet!