Elektromos lombszívó

Ki ne vágyna egy prémiumminőségű lombszívóra? Napjainkban már nagy szerencsénk van a különféle elektromos eszközök terén, hiszen már a kerti gépek kínálata is igencsak széles. Webáruházunkban számosféle és fajta elektromos lombszívót találhatsz, amikkel jóval egyszerűbb és gyorsabb lesz a kerti munka.


 


Amennyiben kertes házban élsz, rengeteg bokor és fa díszíti az udvarodat, akkor biztosan tudod, hogy milyen nagy feladat a levélhullás idején az összes lombot összeszedni. Ezeknek a gépeknek köszönhetően azonban végre több szabadidőd lesz. Nézz körbe még ma!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Az elektromos lombszívók előnyei

 

A működés tekintetében szinte minden kerti gépből létezik benzines és elektromos kivitel. Utóbbi sokkal hasznosabb a kisebb udvarokban, olyan emberek számára, akik nem bírják a hatalmas súlyú eszközöket. Amennyiben tehát nem túl nagy a kert, abban az esetben sokkal praktikusabb és költséghatékonyabb egy elektromos berendezés. Ezek ugyanolyan erősek és megbízhatóak, mint a benzines kivitelek, azonban egyszerűbb őket használni. 

 

A lombszívóra szinte minden családi háznál szükség van, hiszen ahol fák és bokrok díszítik a területet, ott bizony elkerülhetetlen, hogy az őszi időszakban levélszedésre kerüljön sor. Sokan hatalmas feladatnak tartják, hiszen tulajdonképpen soha nem ér véget a lombhullás. Éppen ezért lehet előnyös egy megfelelő eszköz, amivel sokkal hatékonyabb és gyorsabb a munka. 

 

Az elektromos lombszívók kínálata

 

A webáruházunkból beszerezhető minőségi lombszívók nagy előnye, hogy hatalmas területeket lehet velük megtisztítani. Ezek a típusok olyan udvarokba ajánlatosak, ahol lehetőség van áramhoz jutni. Remek választás például a Hecht 3000-es modellje, amely egy teleszkópos csővel felszerelt, állítható nagyságú típus. A fúvóka végére egy kis kereket szereltek fel, amely a kezelést könnyíti meg a felhasználó számára. A leveleket egy 45 literes textil zsák tárolja el, amit aztán pillanatok alatt ki lehet üríteni. Az oldalán pedig egy kar található, amely egyetlen mozdulattal fordítja át a levegő csappantyút, így akár lombfúvóként is alkalmazható. 

 

Valamivel nagyobb teljesítményre képes a 3303-as jelzésű változat, amivel sokkal könnyebben tartható rendben a kert. Az erőteljes, 230 V-os motor, illetve a zsák segítségével gördülékeny lesz a kerti munka végzése. Kiválóan alkalmas hölgyek számára is, hiszen a gép súlya igen csekély. Érdemes tehát alaposan körbenézni a széles palettánkon!