Elektromos láncfűrész

Szeretnéd megkönnyíteni a mindennapos kerti munkádat? Szívesebben töltenéd pihenéssel hétvégén a szabadidődet? Akkor itt az ideje beszerezni egy elektromos láncfűrészt, amely hatalmas terhet vehet le a válladról. Ezek nagy előnye, hogy sokkal könnyebbek, mint egy benzines kivitel, kiválóan alkalmasak az egyszerűbb, ház körüli munkákra, illetve külső és belső térben egyaránt használhatóak.


 


Legfőbb tulajdonságuk, hogy a benzines modellekkel ellentétben ezek után nincsen égéstermék és kellemetlen szag. Amennyiben Te is úgy gondolod, válassz egyet még ma!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
7 db termék

 

Az elektromos láncfűrészek jellemzői

 

A rengeteg kerti munka sok időt elvesz tőled, aminek azonban most véget tudsz vetni. Érdemes beszerezni pár olyan gépet, ami megkönnyíti a mindennapi életedet. Ilyen például egy minőségi láncfűrész, amelynek köszönhetően végre gyorsabban végezhetsz az ilyen tevékenységekkel. Bőven lesz időd pihenni és gyönyörködni a munkád gyümölcsében. Az elektromos szerkezetek nagy előnye, hogy szinte bármilyen egyszerűbb ház körüli feladatra alkalmasak. Emellett a benzineshez képest, ezek után nem lesz semmilyen keletkező égéstermék, de a kellemetlen szagokat is nyugodtan elfelejtheted. 

 

Az elektromos eszközök mellett szól továbbá az az érv is, hogy a működésük jóval halkabb, mint a többi modellé. Ezáltal még a hétvégi munkavégzéssel sem fogod zavarni a szomszédokat. Amennyiben tehát van a közelben áramforrás, akkor olcsóbb megoldás lehet a számodra egy ilyen kerti gép. 

 

Az elektromos láncfűrészek típusai

 

A webáruházunkban többféle láncfűrésszel is találkozhatsz. Az egyik ilyen a Hecht 2250-es gyártmánya, amely soft start indítással rendelkezik, ami mellé fogazott támasztékot is helyeztek. A cég erre a termékre két év gyári garanciát vállal, így a minőségre biztosan nem lesz panaszod. A 2400 W-os motorteljesítményre képes típus kiválóan alkalmas a ház körüli munkálatokra, illetve a tűzifa előállítására egyaránt. Mivel elektromos hajtású, így nagyon halk. Ráadásul mivel nem bocsát ki káros anyagokat, így akár zárt térben, mint például egy műhelyben is hasznát tudod venni. Túlzottan nagy karbantartást sem igényel, hiszen elegendő a folyamatos tisztítás, illetve az elhasználódott részek élezése és cseréje.

 

Érdemes tehát körbenézni a széles termékpalettánkon és kiválasztani álmaid eszközét!