Kompresszor tartozékok

Ebben a kategóriában a kompresszor tartozékok várnak, melyek között Hecht pisztolyok, tömlők és adapterek is megtalálhatók. A kompresszorok minden háztartásban jó szolgálatot tesznek, hiszen bármikor szükség lehet rájuk egy abroncs felfújásánál vagy egy vízi felfújható játék feltöltésénél. Ugyanakkor szórópisztolyos festéshez is használatosak, például makettezés, testfestés és egyéb dekorációs hobbik esetében. 

 

A praktikus berendezésekhez tartozékokat is biztosítunk, hogy teljesen felszerelkezhess, bármilyen feladatot is kell megoldanod. Merülj el kínálatunkban, és töltsd fel a garázsodat hasznos kiegészítőkkel!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Nálunk, a Homeluxnál kiemelten fontos, hogy aki szereti a barkácsolást és a kerti munkálatokat, minden ehhez szükséges eszközt, tartozékot beszerezhessen. Hiszen bármikor adódhatnak olyan problémák, melyeket gyorsan kell megoldani. 

 

Kompresszor tartozékok választéka

 

A Hecht márka termékei igen népszerűek az ezermesterek körében. Megbízható, időtálló berendezések, kiegészítők, melyekkel öröm dolgozni. Igazán precíz, kifogástalan eredmények akkor érhetők el, ha az arra a célra legalkalmasabb eszközökkel történik a munka. 

 

Folyamatosan bővítjük termékpalettánkat, hogy a lehető legszélesebb körben megoldást nyújtsunk az összes fellépő problémára. Legyen az egy abroncs felfújása vagy egy kerékpár rendbetétele. Kompresszorainkhoz adaptereket, tömlőket is biztosítunk. Ezeken kívül festékszóró pisztolyok is elérhetők, amelyek elengedhetetlenek az egyenletes festés kivitelezéséhez. 

 

Szerezz be egy számodra ideális kompresszort, és ne feledkezz meg a tartozékairól sem! Egy körből mindent megrendelhetsz, és néhány napon belül akár már a garázsodban is lehetnek! Mindenképpen fusd át praktikus kerti gép választékunkat is, ahol tovább inspirálódhatsz a kertészkedés eszközeit illetően!

 

Hogyan rendelj webáruházunkból?

 

Miután kosárhoz adtad a választott kompresszor tartozékokat, tovább böngészhetsz, és keresgélhetsz, vagy ha már úgy érzed minden megvan, akkor egyszerűen navigálj át a megrendeléshez! Adataidat könnyen megadhatod a megrendelési űrlap kitöltésével, majd elkezdjük a feldolgozást. Ne habozz, szerezd be a szükséges barkácseszközöket, kerti berendezéseket, melyekkel megkönnyítheted mindennapjaidat!