Fűnyíró traktor

Amennyiben eleged van abból, hogy a hatalmas kertben órákig tart a fűnyírás, és nincs kedved ennyi időt sétálgatással tölteni, akkor jó helyen jársz. Manapság már sokkal hatékonyabb megoldások is léteznek annak érdekében, hogy ápoltan tarthasd a gyepet otthon. A fűnyíró traktorokkal végre véget vethetsz a hétvégi időtöltésnek, hiszen segítségével sokkal gyorsabban végezheted el a kinti munkát, ráadásul jóval élvezetesebb is lesz.

 

A felépítésük hasonló a hagyományos változatokhoz képest, így ugyanolyan egyszerűen tudod ezeket használni. Nézz körbe még ma!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Mit érdemes tudni a fűnyíró traktorokról?

 

A fűnyíró traktorok hasonló felépítéssel rendelkeznek, mint a klasszikus megoldások, hiszen egy erős motor hajtja őket. A nagy sebességgel hajtott, éles pengék a kívánt nagyságra vágják le a fűszálakat, így érheted el a kívánt magasságot. Ez a kerti gép azonban jóval több egy hagyományos tologatós változatnál, hiszen az említett gépezet tulajdonképpen egy jármű is egyben. 

 

A fűnyíró traktor számos előnnyel rendelkezik, hiszen az idő pénz, tehát az, hogy jóval gyorsabban végezhetsz a kerti munkával, szinte minden pénzt megér. Van jobb elfoglaltság a nyári forróságban, mint a fűnyírás? Amennyiben Te is unod az ezzel töltött időt, akkor jó megoldás lehet egy ilyen szerkezet. Emellett az sem mindegy, hogy egy átlagos változat pengéje maximum 40-50 centiméter, addig a traktorban akár 100 centiméter is lehet a vágószélesség. 

 

A fűnyíró traktorok palettája

 

Nem véletlen tehát, hogy a webáruházunkban ennyiféle és fajta típussal találkozhatsz. Legyen szó például a Hecht 5114 rider típusról, amely egy fémházas, oldalkidobós, elektromos indításos kivitel. Nagy előnye a több mint 8 km/órás sebessége, illetve a két év gyári garanciája egyaránt. A négyütemű motorral kapható modell 12LE teljesítménnyel rendelkezik, ami rendkívül hasznos lehet egy nagyobb területen. 

 

Választható továbbá prémium differenciálzáras fajtájú darab is, mint a Solo by Al-Ko gyártmánya. A kéthengeres, kétkéses eszközzel, hatékonyan vághatod le a nagyobb fűterületeket is. Amennyiben havas részen, esetleg nedves helyen használnád, akkor sincs gond, hiszen ezt a differenciálzárral könnyedén ki lehet játszani. Nagy előnye, hogy a gyártónál szinte bármilyen kiegészítőt beszerezhetsz hozzá, mint a hótoló talp, a műtrágya szóró, illetve az utánfutó egyaránt, ezáltal válik igazán sokoldalúvá ez a termék.