Igazi wellnessélmény luxus hidromasszázs kád segítségével

A hidromasszázs kád elűzi a mindennapi stresszt, és biztos támaszt nyújt egy-egy megerőltető nap után. Az esti fürdőzések kiemelt ajánlatai ezek az extravagáns és minden igényt kielégítő fürdőkádak, amelyek garantáltan napod csúcspontjává válnak majd!A fürdőszoba minden lakás úgymond nem hivatalos szentélye. Az esti rutinnak, a fürdőkádban való lazításnak vagy a reggeli gyors tusolásoknak ad helyet. Amikor legszívesebben elmenekülnénk egy fárasztó nap elől, nincs is jobb érzés, mint egy frissítő és relaxáló habfürdőt venni.

Igazi wellnessélmény luxus hidromasszázs kád segítségével

A hidromasszázs kád segítségével egy igazi édenkertet varázsolhatsz a fürdőszobádból, anélkül, hogy különböző wellnesstermékekre adnád a pénzt. Elég egy hosszú, csendes pihenés ebben a kádban, és búcsút mondhatsz a görcsös izmoknak és a stressznek. Webáruházunkban kedvedre válogathatsz széles hidromasszázs kád kínálatunkban. Esztétikailag és praktikum szempontjából is megtalálhatod a fürdőszobádba és az igényeidhez legjobban passzoló modellt!Tedd az estéket felejthetetlenné, lazítsd el a fájó izmokat, és élvezd az extrém fürdőkádak nyújtotta extra funkciókat és a varázslatos élményt!

A hidromasszázs kád pozitív hatásai a testre és a lélekre egyaránt

Egy ember minden napja bizonyos adag fizikai, mentális vagy épp lelki megterheléssel jár. Az örökös talpon lét, az állandó éberség állapota, a ránk ható millió inger nemcsak testileg, de szellemileg is kimerítő.

Ezért is esik jól néha a kötelező tusolás helyett egy órákig tartó, lazító habfürdő. Ez önmagában, egy átlagos fürdőkádban is csodákat művel a hangulatoddal és közérzeteddel. Képzeld akkor el, milyen különleges élményben lehetne részed egy hidromasszázs kád beszerzésével.

A fürdőkádban elhelyezett fúvókák és elektromos masszázs funkciók megváltoztathatják a napi szemléletedet. Felfrissítenek, megmozgatják a sajgó izmokat, lelkileg is feltöltenek energiával.

Szervezetünk a folyamatos, napi szintű terhelést nehezen tudja feldolgozni. Egészségünkre ez rendkívül negatív hatást gyakorol, így gyakoriak a szív- és érrendszeri betegségek. A hidromasszázs kád azonban ezeknek a betegségeknek a kockázatát is a minimálisra csökkenti, így megelőzve a súlyosabb problémákat.

 

A hidromasszázs kád választéka végtelen

Természetesen ez a fajta úgymond “luxuscikk” sem egyféle típusban érhető el. Különböző méret, stílus és funkciók közül válogathatsz, hogy mindenki megtalálja a saját igényeihez legjobban illő modellt.

Kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos alakú fürdőkádak, a régi megbízhatóságukkal, ám beépített masszázs elemekkel. Az aszimmetrikus fürdőkádak párnázott, legtöbbször dupla fejrésszel rendelkeznek, így akár párok is élvezhetik a pihentető masszázs gyönyörét.

A sarokkádak pedig helykihasználásuk és esztétikai megjelenésük miatt válnak népszerű választássá. A Tivoli E-Drive Touch hidromasszázs kád fürdőszobád legszemrevalóbb kiegészítője lesz. Nem csak, hogy fáradt testednek és lelkednek kínál megnyugtató masszázst, de otthonodat is egy speciális, modern, új megvilágításba helyezi.

 

Ügyelj a beüzemelésére

Egy hidromasszázs kád telepítésénél és beüzemelésénél különös figyelmet kell fordítanod az áram és a víz kapcsolatára. Mivel a masszázs funkciók és elemek áramellátással működnek, így kérd szakember segítségét a biztonságos beüzemeléshez.

Amennyiben kérdésed van a hidromasszázs kádakról vagy működési mechanikájukról, lépj velünk kapcsolatba, szívesen válaszolunk!

Blog

Ajánlott termékek