Akkumulátoros sarokcsiszoló

Sokan azt gondolják, hogy az akkumulátoros sarokcsiszoló esetében egy célszerszámról beszélhetünk, pedig ez közel sincs így. A webáruházunkban kapható típusok rendkívül sokoldalúak, bár talán meglepő lehet, pont a sarkok csiszolására nem igazán alkalmasak.


 


Ez az eszköz minden barkácsoló barátja, hiszen különféle kiegészítőkkel felszerelve számos feladatot el lehet velük végezni. Legyen szó kisebb vagy nagyobb méretű típusról egyaránt, a csiszolás mellett alkalmas polírozásra, tisztításra, illetve vágásra egyaránt. Nézz körbe nálunk még ma, és válassz egyet!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Mi az a sarokcsiszoló, és mire használható?

 

A sokoldalú eszköz a barkácsolások során alkalmazható darab, amelyhez számos kiegészítő tartozékot beszerezhetsz, amivel garantáltan elvégezheted a legtöbb feladatot. Még a legkisebb típus is kiváló megoldást jelent vágási, polírozási, csiszolási, illetve tisztítási munkákra, így a saját életedet könnyítheted meg egy akkumulátoros sarokcsiszolóval.

 

Az egyik legfontosabb alkatrésze a korong, amelyből számos anyaghoz készítenek specifikus fajtákat. Manapság kapható belőle fához, műanyaghoz, fémhez, kerámiához, vashoz, betonhoz, de még térkőhöz is alkalmazható változat. Ehhez azonban tudnod kell, hogy mihez használnád a legtöbbet, hiszen csak a célnak megfelelő koronggal végezhetsz tökéletes munkát. 

 

Hogyan és milyen akkumulátoros sarokcsiszolót érdemes választani?

 

Először gondold át, hogy számodra az akkumulátoros verzió lesz-e a legjobb megoldás. Mivel ez sokkal kényelmesebb, kezdők számára is kiváló választás lehet. Rendszeres használat mellett azonban sok esetben cserélni kell az aksit, így ezzel érdemes számolni. 

 

A webáruházunkban kapható Hecht 1320-as modell egy 20 V feszültségű, 1,7 kg-os eszköz, amely praktikus segítője minden ezermesternek. Ha szeretnél mobil maradni, nincs hozzáférésed állandóan az áramhoz, akkor bizony az akkumulátoros sarokcsiszolónk lesz a legjobb döntés a számodra. Ezen a típuson a reteszelő kapcsoló gondoskodik arról, hogy a köszörűkereket egyszerűen cserélhessük ki. Emellett a kapcsolózár meggátolja azt, hogy a készülék véletlenül kapcsoljon be és induljon el. Nagy előnye pedig, hogy kényelmes fogantyúval szerelték fel, így sokkal kellemesebbé teszi a mindennapos munkát.

 

Érdemes tehát szétnézni a széles kínálatunkban és kiválasztani a megfelelő barkácsgépet otthonra!