Hálószoba garnitúra

Hálószoba-garnitúrára van szükséged? Nem találod a megfelelő méretet, esetleg a tökéletes összeállítással van problémád? Olyan bútort keresel, amely nemcsak jól néz ki, hanem praktikus is? Akkor jó helyen jársz! A webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző hálószoba-garnitúrákat. 

 

Legyen szó Gabriela kombinációról, tölgy és fehér változatról, éjjeliszekrénnyel ellátott verzióról, nálunk szinte mindent megtalálsz, amire csak szükséged van. Érdemes tehát jól körbenézni a széles választékunkban!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

Hálószoba-garnitúra

 

A cégünk hatalmas szenvedélye minden, ami lakberendezéssel és stílussal kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a kínálatunkban számos hálószobai kiegészítőt, garnitúrát és bútort is, amelyeket bárki könnyedén megvásárolhat magának.

 

Legfőbb célunk, hogy teljes mértékben kiszolgáljuk a vásárlóink kényelmét, így ennek megfelelően próbáltuk meg kialakítani a webáruházunk felületét is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó sonoma hálószobabútorról, esetleg Vodena összeállításról egyaránt. 

 

A hálószoba-garnitúrák a kínálatban

 

Egy hálószoba-összeállítás azért is remek megoldás, mert egy-egy helyiséget könnyedén berendezhetünk ugyanabban a stílusban. Persze a legjobb, ha minden szoba tartalmaz valamit az előzőből, hiszen így lesz igazán egységes az otthonod. A hálószoba legfontosabb bútora és központi eleme a kényelmes ágy. Ebben az esetben rendkívül fontos, hogy megfelelő támasztást nyújtson az éjszaka folyamán. Pihentető alvásban csak akkor lehet részed, ha jól megválasztott matracon tudod álomra hajtani a fejedet.

 

Ne feledkezzünk meg továbbá a szekrényekről és az egyéb bútordarabokról sem. Magyarországon kevés embernek adatik meg az, hogy külön gardróbszoba álljon rendelkezésére, így érdemes egy olyan terméket megvásárolnod, amely számos tárolóval rendelkezik. A szettekben azonban ezeket is megkaphatod, amelyhez legtöbb esetben még egy éjjeliszekrény is tartozik. 

 

A Gabriela összeállítás például tartalmaz egy nagy méretű szekrényt, egy 180 x 200-as franciaágyat és két éjjeliszekrényt. Ebből létezik sonoma tölgy és fehér, illetve wotan tölgy és fehér változat is egyaránt. Utóbbi esetében még az ágy mérete is variálható, így amennyiben beéred egy 160 x 200-as verzióval, abban az esetben nyugodtan válaszd ezt a garnitúrát.