Kézi permetező

A hobbi kertészkedéshez és növényeid gondozásához a legkézenfekvőbb megoldás egy kézi permetező beszerzése. Ez a praktikus szerkezet biztosítja virágoskerted és veteményesed egészségét. Szerezd be nálunk minőségi permetezőgépedet most!Webáruházunkban kiemelt választékát találod permetezőgépeinknek. Az akkumulátoros és benzinmotoros gépeket a tágasabb kertekhez és a magasra nőtt gyümölcsfákhoz ajánljuk. A háti permetező kényelmes megoldást jelent a rendszeres permetezésekhez. A kézi permetező pedig a legegyszerűbb és legnépszerűbb modell, ha apró kertedhez és veteményesedhez keresel megfelelő permetezőt.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

A Homelux webáruháza a lakásfelújítás, lakberendezés és háztartás vezetés területeire kínál hasznos termékeket, a mindennapokat megkönnyítő háztartási gépektől kezdve a kerti szerszámokig.

 

Egy családi ház egyik legfontosabb területe a kert. Nem számít, hogy kicsi vagy nagy udvarról van szó, növényeink ápolása és gondozása elengedhetetlen feladatunk. Egy kisebb virágoskerttel vagy veteményessel rendelkező kert számára tökéletes kártevőirtó szerkezet a kézi permetező.

 

Amennyiben nem vagy biztos a választásban, kattints a termékekre, ahol a részletes és pontos termékadatlap minden fontos paramétert feltüntet számodra.

 

A kézi permetező előnyei

 

Amikor növényeket, virágokat ültetünk kertünkbe, számolnunk kell az esetleges kártevőkkel és gombabetegségekkel. A permetezőgépek és a bennük lévő növényvédő szerek ezek negatív hatásait semlegesítik.

 

A kézi permetező kiskertekbe ajánlott, kényelmes és megbízható megoldás. A növényvédő vegyszereket pontosan a kijelölt területre juttathatod anélkül, hogy károsítanád vele a környezetet. Főként vízalapú, rovarirtó és gombaölő eljárásokhoz alkalmazható.

 

Kézi permetező kínálatunk

 

A Hecht már sokadszorra bebizonyította, hogy minőségi szerszámaival, háztartási és kerti gépeivel a mindennapok is könnyebbé válnak. Nincs ez másként a Hecht kézi permetezőivel sem.

 

Hatékonyan, könnyen és gyorsan végezheted kerti teendőidet. Több méretben és űrtartalommal rendelkező tartállyal is kaphatók. Minden hobbi kertésznek tiszta szívből ajánljuk a Hecht minőségi gépeit.

 

Rendelj most kézi permetezőt, és élvezd a villámgyors kiszállítást, valamint a megbízható minőséget! Tedd szebbé a kerted segítségünkkel!