Metszőolló

Sokat dolgozol a kertben? Szeretsz a növényekkel foglalkozni, esetleg bokraid és fáid is vannak? Egy jó kerti szerszámra minden háztartásban szükség van, főként, ha az egy praktikus és könnyen használható eszköz. A webáruházunkban kapható metszőollók biztonságosak, tartósak és nem utolsósorban minőségiek. A legtöbb típus akár még egy erősebb növény elvágására is alkalmas, így szinte minden nap hasznát tudod venni az udvaron vagy a kertben. 

 

Érdemes tehát szétnézni a széles palettánkon és kiválasztani a megfelelő kültéri szerszámot, hogy könnyebb legyen a kerti munka.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A legszükségesebb kerti szerszámok

 

Szívesen vagy a szabad levegőn? Rengeteg zöld növényed van, amiknek az ápolásához kerti szerszámokra van szükséged? Akkor a webáruházunk bőven kínál lehetőséget arra, hogy minden tevékenységhez megtaláld a tökéletes társat. Legyen szó bármilyen eszközről, ásóról, kapáról, ágvágó ollóról, bozótvágó késről vagy akár a praktikus metszőollókról, itt mindent egy helyről szerezhetsz be.

 

Szinte nincsen olyan tevékenység, amihez ez az aprónak tűnő, ámde igen hasznos kellék ne jönne jól. Akár a tavaszi vagy őszi metszésről van szó, esetleg a száraz virágok levágásáról, a növények újjáélesztéséről, egy minőségi kiegészítőre minden háztartásban szükség van. Nem véletlen, hogy nálunk megannyi változatban találhatsz tartós és stabil használatra alkalmas kerti szerszámokat. 

 

A metszőollók kínálata

 

A webáruházunkban kapható kerti szerszámok között bőven akad könnyen használható metszőolló. A Hecht gyártmányai egytől egyig alkalmasak különféle rózsák, bokrok, a szőlő, illetve a fák metszésére. A pontos, éles és tiszta vágást biztosító eszközök ergonomikus kialakítású fogantyút kaptak, amelyek csúszásmentes műanyagból készülnek. A metszőollókkal optimálisan vághatsz szinte bármilyen kinti növényt a zöld területen. Egyes modellek kisebb, mások nagyobb kézbe passzolnak megfelelően, így a méretet mindenképpen nézd meg, mielőtt vásárolni szeretnél. 

 

Amennyiben megvan a tökéletes kerti szerszám, tedd azt a kosárba, ahonnan bármikor leadhatod a megrendelésedet. Nézd meg a további kategóriáinkat, hátha esetleg szükséged van még valamire az udvaron. A vásárlást követően igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a csomagodat. Megéri nálunk vásárolni és a minőséget választani!