Ettől lesz igazán különleges a tusolód - zuhanypanel, zuhanykabin, zuhanyfal

Ebben a cikkben áttekintjük a zuhanypanel, zuhanykabin, zuhanyfal szerepét a fürdőben. A fürdőszobáknak az egyedi árnyalatok, a csillogó felületek, a különleges vonalvezetések adják meg a báját. Ez az a helyiség, amely minden otthonban, legyen az kis lakás vagy nagy ház, jelentős szerep jut.

Ettől lesz igazán különleges a tusolód - zuhanypanel, zuhanykabin, zuhanyfal

A mindennapi higiéniai teendők elvégzése mellett sokan itt engedik ki a fáradt gőzt. Egy relaxáló esti fürdő vagy egy frissítő zuhany sokat hozzátesz a napjainkhoz. A tusolók nagy előnye, hogy a kisebb alapterületű fürdőkben is elférnek. Vannak olyan zuhanykiegészítők, például egy multifunkciós zuhanypanel, egy elegáns zuhanyfal, ami a fürdőszoba ékévé teszi a zuhanykabinunkat. 

Lehetőségeink zuhanykabin beépítésére

Akár fürdőkád mellé, akár egyedüli fürdési lehetőségként szeretnénk zuhanyzót telepíteni a fürdőbe, számos kialakítás közül választhatunk. Legyegyszerűbben a hátfalas zuhanykabin beépítését oldhatjuk meg, és így biztosan nem ázik fel a fal sem. Ha nem ódzkodunk a nagyobb építési munkáktól, akkor kialakíthatunk olyan tusolót, melyet több oldalról csempézett fal szegélyez. Ekkor vagy zuhanyfallal vagy zuhanyajtóval szerelhetjük fel a zuhanyzónkat. 

Természetesen a zuhanykabinok legfontosabb kellékei a csaptelepek, illetve a zuhanyfejek. A fürdőszobai termékek gyártói rendkívül széles választékkal állnak a vásárlók rendelkezésére. Zuhanypanelek, esőztetők, termosztátos csaptelepek - ezek az extrák mind arra szolgálnak, hogy növeljék kényelmünket.

 

A zuhanypanel előnyei

A tusolókban elhelyezett csaptelepek és zuhanyfejek minősége és kialakítása nagyban meghatározza a zuhanyzás élményét. Vásárolhatunk különálló csapokat és tusolófejeket, de úgynevezett zuhanypanelt is beszerezhetünk. Ha ezzel szereljük fel a zuhanykabinunkat, több szempontból is előnyös döntést hozunk. Nem kell egyenként felszerelni a csaptelepet és a zuhanyfejet, illetve az azt tartó kiegészítőket. 

A fürdőszoba falára rögzíthető panelen ugyanis eleve megtaláljuk a tusolófejet és a csapot is. Sőt, számos modellen szappan-, illetve tusfürdőtartó tálcát is elhelyzett a gyártó. Igazán praktikus megoldást jelent egy zuhanypanel, ha szeretnék egyszerűen felszerelni a zuhanykabinunkat. Ráadásul csodás megjelenésű termékek közül válogathatunk, legyen szó klasszikus vagy modern darabokról. A kézi tusoló és az esőztető pedig igazi élménnyé teszik a zuhanyzást.

 

Hidromasszázs zuhanypanel – maximális kényeztetés

Ha szeretnénk a zuhanykabinunkat még különlegesebbé, még exkluzívabbá tenni, könnyedén megtehetjük. A zuhanypanelek között ugyanis megtalálhatóak az úgynevezett hidromasszázzsal ellátott modellek. Ezeknek a termékeknek ugyanúgy előnye, hogy esőztetővel, zuhanyfejjel és csapteleppel vannak felszerelve. Emellett azonban masszázsfúvókák is kényeztetnek minket tisztálkodás közben. A fúvókák száma és elhelyezkedése szerint számos variáció elérhető az üzletekben, így webáruházunkban is.

A hidromasszázs zuhanypanelek megjelenése igazán sokszínű. Az krómozott modellektől elkezdve a festett üveg hátfallal rendelkező panelekig elérhetőek a tusolók. 

 

További kiegészítők a fürdőszoba kényelméért


Ma már, ha fürdőszoba kialakításáról van szó, számos olyan árucikket vásárolhatunk, amely még komfortosabbá teszi az életünket. Ilyen például a webáruházunkban kapható fürdőszobai törölközőszárító radiátor. Ez a falra szerelhető fűtőtest különféle színekben, méretekben és csövezésben érhető el. Közös bennük, hogy elektromos áram segítségével gyorsan szárazzá varázsolják a textileket.

Blog

Ajánlott termékek