Fűnyíró akkumulátor

Ebben a kategóriában fűnyíró akkumulátorok közül szemezgethetsz. Leginkább a Hecht és a Power Flex márkák termékeit kínáljuk. Ezek az eszközök kiemelkedően fontosak minden családi házzal rendelkezőnek, hogy a kertben végzendő időszakos feladatokat minél hatékonyabban és zökkenőmentesebben végezhessék el. 


Többnyire láncfűrészekhez, fűnyírókhoz, szegélyvágókhoz találsz nálunk akkumulátorokat. A típusszámot mindenképpen ellenőrizd a paramétereknél, melyeket a termék nevénél és a leírásában olvashatsz! Egy akkus fűnyíró modern, praktikus, könnyedén karbantartható. Az extra akkumulátor pedig biztosítja, hogy sose maradjunk áramforrás nélkül.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők

A bútorok és dekorációs elemek mellett a kerti gépeket, barkácseszközöket és az ezekhez szükséges kiegészítőket is fontosnak tartjuk. Ezért széles választékban megtalálod kínálatunkban ezeket a termékeket is. Különböző kategóriákba gyűjtöttük termékeinket, hogy mindig könnyen megtaláld az éppen szükségeset. 

Fűnyíró akkumulátorok fontossága 

Évszaknak megfelelően, időszakosan el kell végezni a kötelező jellegű fűnyírást. A kinti elfoglaltságok kedvelőinek ez rendkívül örömteli feladat is lehet. Mivel tehető még élvezetesebbé az udvaron történő tevékenység? Megfelelő munkaeszközökkel, kerti gépekkel és az azokhoz szükséges kellékek beszerezésével. 

Amennyiben fűnyíró akkumulátort keresel, a legjobb helyen jársz. Cégünk számára a legfontosabb, hogy folyamatosan szélesítsük termékpalettánkat, s így a legtöbb felmerülő igényre megoldást adhassunk. Nem csupán a lakberendezés terén, hanem a kert tökéletesítéséhez is. Nézz szét teljes akkumulátor és töltő kínálatunkban is!

Modern kerti gépek

 

A régi benzines fűnyírók helyett egyre kedveltebbek az akkumulátoros gépek. Láncfűrészekhez és fűnyírókhoz szükséges akkumulátorok és a hozzájuk kompatibilis töltők egyszerűen beszerezhetők nálunk. Minél korszerűbb és praktikusabb munkaeszközöket vetsz be, annál gördülékenyebben és hatékonyabban dolgozhatsz. A kertészkedés ne legyen állandó akadályokkal teli nehéz feladat, helyette élvezd a szabad tér nyújtotta kellemes időtöltést!

Nincs más dolgod, mint az adott kategóriaoldalra kattintva átbogarászni az általad keresett termékeket. Igyekeztünk egymáshoz kapcsolódó rendszer szerint felépíteni oldalunkat, hogy könnyen eligazodhass. Az „Akkumulátorok és töltők” szekción belül találod a “fűnyíró akkumulátorokat”. Érdemes végignézned barkácsgép termékeinket is. 

Egyszerűen tedd kosárba a szimpatikus cikkeket, mi pedig mihamarabb feldolgozzuk rendelésed, hogy neki is kezdhess a munkálatoknak!