Előszoba bútor szett

Előszobabútor-szett vásárlásával egész biztosan szert teszünk az összes olyan bútorra és kellékre, amivel előszobánk komfortos és jól használható lesz. De milyen szempontoknak feleljen meg egy előszoba és az ott elhelyezkedő berendezés? 

 

Bár otthonunknak egy olyan szegmense az előszoba, ahol talán a legkevesebb időt töltjük, mégis nagyon fontos szerepet tölt be. Hiszen itt lépünk be a lakásba, itt érkezünk haza, és vendégeinket is itt érik az első benyomások otthonunk hangulatáról. Ha rendezett körülményeket szeretnénk, akkor érdemes praktikus és szép kivitelt választani!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

Miből áll egy előszobabútor-szett? 

 

Azaz melyek a legfontosabb berendezési tárgyak egy előszobában? Persze ennek a kérdésnek az eldöntésében az egyik legfontosabb szempont, hogy mekkora tér áll a rendelkezésünkre, de mégis vannak olyan alapvető bútorok és kiegészítők, amikre mérettől függően szükségünk lesz. 

 

Az előszoba szerepe ősszel, tavasszal és télen sokkal fontosabb, mint nyáron. Ahogy hidegre fordul az idő, egyre több ruhát öltünk magunkra, amikor elhagyjuk otthonunkat, és ezeket le is kell venni, amikor hazaérkezünk. 

 

Ezért akasztóra, fogasra biztosan szükségünk lesz. Sokan vannak, akik nem szeretik még az előszobában sem, ha a ruhák, kabátok szem előtt vannak. Nekik érdemes akasztós szekrénnyel is rendelkező előszobabútort választani. 

 

Ugyanígy fontos és elengedhetetlen része az előszobabútor-szetteknek a cipők tárolására szolgáló szekrény. 

 

A legtöbbször nem üres kézzel lépünk a lakásba. Általában kulcsok, táskák, szatyrok vannak nálunk. Ilyenkor is jó szolgálatot tesz a cipősszekrény, aminek a tetejére letehetjük dolgainkat. Ha pedig a cipősszekrény alacsony, akkor arra is használhatjuk, hogy a cipők fel- és levételekor leülünk rájuk.

 

Tükröt is szeretnél?

 

Azt hiszem mindannyian szeretünk még egy utolsó pillantást vetni a tükörbe, mielőtt kilépünk otthonunk ajtaján, hogy lássuk, öltöztetünkkel, megjelenésünkkel minden rendben van. Még egy apró igazítás és már indulhatunk is! Sokszor nincs más hely a lakásban, ahol nagyméretű tükröt tudnánk elhelyezni, de egy tükrös előszobabútor erre is tökéletes megoldást nyújthat nekünk. 

 

A sok praktikus funkció mellett fontos, hogy előszobabútor-szettünk harmonizáljon otthonunk többi részének berendezésével. Ezért bátran használjunk apróbb tárgyakat és kiegészítőket is ezeken a bútorokon!

 

Nézz körül előszobabútor-szett kategóriánkban, ahol többféle méretben és többféle kombinációban kínáljuk neked ezeket a bútorokat, hogy megtaláld a te előszobádba legjobban illő berendezést!