Beépíthető wc-tartály szett – elegáns és praktikus megoldás a mosdóban

A beépíthető wc-tartály szett egy nagyon kedvelt megoldás irodák, hivatalok, szállodák, vendéglátóhelyek és lakások mosdóiban is. Elsősorban azokban a helyiségekben alkalmazzák, ahol a kis alapterület nem teszi lehetővé a wc-tartály elhelyezését. Emellett fontos és előnyös tulajdonsága az esztétikus megjelenése is, azaz a meg nem jelenése, hiszen a nyomógombos panelen kívül minden láthatatlan számunkra, mivel a falon belül kerül beszerelésre. Ezért a letisztult, minimalista lakberendezési stílus kedvelői is előszeretettel alkalmazzák ezt a kivitelt.

Beépíthető wc-tartály szett – elegáns és praktikus megoldás a mosdóban

Mi is az a beépíthető wc-tartály szett?

A beépíthető wc-tartály szett kompletten beszerezhető áruházunk kínálatából, amely kényelmes vásárlást biztosít, hiszen így nem szükséges külön-külön összeválogatni az alkatrészeket.

Célszerű szakemberrel elvégeztetni a szerelést, hogy a megfelelő működés mindenképpen garantálva legyen. Meghibásodás esetén is ajánlott vízvezeték-szerelő munkájának igénybevétele. Sok esetben hozzáfér a javítási felülethez egy szerelőnyíláson keresztül, de vannak alkalmak, amikor ki kell bontani a szerkezetet a helyéről. Szerencsére léteznek olyan technikák, amelyek segítségével egy szakavatott mesterember nem okoz nagy felfordulást.

Vásárlás előtt mindenképpen vegyük figyelembe a lehetőségeinket és a technikai megoldások eshetőségét. Fontos az is, hogy mi a fal anyaga, ahova beépítenénk a tartályt. Ne csak az esztétikum legyen a döntő, mert több körülményt is meg kell vizsgálni a tervezéshez.

 

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a beépíthető wc-tartály szett kiválasztása során?

Fontos kérdés, hogy padlón álló avagy fali wc-csésze van felszerelve? A padlón álló csak az öblítővizet kapja a fal felől, a szennyvíz elvezetése a padlón keresztül, lefelé történik. Ebben az esetben nincs szükség tartószerkezetre a vakolat alatt, mert a padló viseli a terheket.

Ugyanez nem mondható el a falra szerelhető wc-csésze típusok esetén, ahol a falon keresztül történik a szennyvíz elvezetése is, tehát szükség van tartószerkezetre, így más fajtájú beépíthető wc-tartály szett választására van szükség.

Tehát a lényeg, hogy alsó vagy hátsó kifolyású a szennyvíz elvezetése, ezt mindenképpen számításba kell venni. Webáruházunkban a falra szerelhető szettek megvásárlására van lehetőség.

 

Tinos Black Duofix Delta B falba építhető wc-tartály szett

A Tinos Black Duofix beépíthető wc-tartály szett a függesztett fekete wc-csészével és a fekete nyomólappal igazán exkluzív küllemet ad a helyiségnek. A kinézete csupán az egyik előnye, mert a perem nélküli kivitelnek köszönhetően könnyen tisztán tartható és megakadályozható a baktériumok megtelepedése. Ebben a modellben nincsenek nehezen hozzáférhető helyek, ez is a takarításának egyszerűségét segíti.

Továbbá a Duroplast ülőke is a könnyű tisztíthatóság és a sérüléseknek való magas fokú ellenállás tekintetében előnyös. A soft-close zárású ülés pántjai lehetővé teszik a lassú és zaj nélküli zárást.

A fürdőszobánk és lakásunk nagyon lényeges és nélkülözhetetlen kiegészítője a wc-csésze, egyáltalán nem mindegy, hogy milyet választunk, hiszen elvileg hosszú ideig nem lesz szükség cserére. 

Az áruházunkban megtalálható valamennyi beépített wc-tartály szett magas minőséget képvisel. Nézz körül és válaszd ki a neked legmegfelelőbb darabot! Ha kérdésed van, keress minket elérhetőségeinken, és mi örömmel válaszolunk!

Blog

Ajánlott termékek