Falba építhető wc tartály

Ebben a kategóriában a falba építhető WC tartályokat találhatják meg vásárlónk. Azok, akik építkezés, átépítés vagy bármilyen ingatlanban történő belső munkálat miatt látogattak el hozzánk, jó helyen járnak.


 


Az esztétikusan falba helyezhető tartály megvásárlásával hozzájárul az épített vizesblokk szép és modern megjelenéséhez. Ezeknek a rejtett tartályokkal rendelkező WC típusoknak a lényege az, hogy a külső szemlélő számára csak egy egyszerű panel látható. A hozzá tartozó további szerkezet a falon belül helyezkedik el, így akkor is praktikus megoldás lehet, ha szűk tér áll rendelkezésünkre. 

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
50 db termék
 

Webshopunkban már majdnem 10 éve van lehetősége a vásárlóknak betérni hozzánk. Kínálatunkat azok látogatják elsősorban, akik az ingatlannal, ingatlan felújítással, különféle házkörüli tevékenységgel vagy más, lakberendezéssel kapcsolatos témakörben keresnek minőségi termékeket. A nálunk zajló minőségi munka igazolásaként fontosnak tartjuk megemlíteni a 2020-ban nekünk ítélt Magyar Brands díjat. 

MIre kell figyelni a falba építhető WC tartály megvásárlásakor?

Az oldalunkon szereplő termékek esetében kifejezetten fontos, hogy minőségi terméket válassz! Mivel az ember nem minden nap bont falat, így fontos, hogy a falba süllyesztett szerkezet hosszú ideig kiválóan működjön. Cégünk jó minőségű termékek forgalmazását tűzte ki célul, így a nálunk kapható termékek hosszú és kiváló működésére nyugodtan alapozhatsz. Azonban ha aggodalmaid vannak arra vonatkozóan, hogy a falba süllyesztve nehezen szerelhető lesz a tartály, javasoljuk, hogy nézd meg boltunk további WC tartály kínálatát is.

Érdemes megnézni választás előtt, hogy milyen maga a szerkezet, illetve méretben, kialakításban is fontos szem előtt tartani a könnyű beszerelhetőséget. Az is szempont lehet, hogy meghibásodás esetén ne legyen bonyodalmas az alkatrészek cseréje, így jó, ha erre is figyelünk a termék kiválasztásakor.

Hogyan tudom megrendelni a megfelelő falba építhető tartályt?

A kínálatunk áttekintését a szűrők egyéni preferencia szerint történő beállításával könnyítheted meg. Amennyiben van bármiféle elképzelésed a gyártóról vagy a megvásárolandó szerkezetet illetően, akkor javasolt aszerint beállítani a szűrési paramétereket.

A számodra szimpatikus terméket a saját oldaláról tudod kosárba helyezni, illetve a pénztár menüben megrendelni, a szállítási adatok megadásával.