Wenge szekrénysor – sötétbarna elegancia a nappaliban

Otthonunk központi tere a nappali, melynek fókuszpontjában a szekrénysor áll. Igazi gyöngyszeme lehet a helyiségnek egy gyönyörű wenge szekrénysor. Általában ez a legtágasabb terület a lakásban. Itt gyűlik össze a család, itt fogadjuk a barátainkat és élünk társasági életet. Ugyanitt tudjuk kipihenni a napi fáradalmakat csendes nyugalomban a kanapén ellazulva.

 

Wenge szekrénysor – sötétbarna elegancia a nappaliban

Közben bekapcsolhatjuk a televíziót is akár. Általában ez az a szoba, ahol helyet kap a TV, ami többnyire nem is kicsi. Ennek elhelyezésére legalkalmasabb egy magas minőségű, mutatós szekrénysor.

Fontos, hogy jó legyen az elosztása és masszív legyen. Az esztétikai szempontok is lényegesen befolyásolják választásunkat. Hiszen lakásunknak ez az a pontja, amit mindenki fog látni, aki vendégségbe érkezik hozzánk. Kiválóan emelheti tehát nappalink hangulatát és színvonalát egy wenge szekrénysor.

LED-es wenge szekrénysor: LT4401 Luisiana

A wenge egy Afrikában honos trópusi fafajta, mely bútorok és padlók alapanyaga is lehet. Ez a szekrény ugyan magas minőségű, laminált DTD bútorlapból készült, de megjelenésében hordozza a wenge fa jellegzetes színét.

Klasszikus vonalvezetése mellett kifejeződik a modern hatás, melyet a fehér mintázatú LED világításnak köszönhet. Remekül támogatja a lakószoba harmóniáját a wenge szekrénysor és a fehér fény együttes hatása.

Kiválóan alkalmas eszközeink, könyveink, dísztárgyaink tárolására is, hiszen rengeteg erre alkalmas hellyel rendelkezik. Összesen öt elemből áll: egy magas és egy kisebb vitrines szekrényből, két falipolcból és egy TV asztalból.

A szekrények belsejében polcok vannak. A TV asztalban négy szekrény és nyitott tárolórészek kaptak helyet.

LED-es szekrénysorok nagy választékban

LED világítás nélkül is vásárolhatók szekrénysorok áruházunkban, ám ha igazán exkluzív otthont szeretnénk, mindenképp érdemes LED-es szekrénysor vásárlásában gondolkodni. A LED égőkkel megvilágított polcokon fantasztikusan mutatnak dísztárgyaink, főleg az üvegből vagy kristályból készültek.

A küllem mellett fontos szerepet tölt be a praktikusság is. A tárolási lehetőségek szintén adottak ezeknél a típusoknál. Emellett fontos a stabilitás, hiszen tartania kell értékeinket.

A kínálatunkban található LED-es szekrénysorok alsó polcain kényelmesen elhelyezhető nemcsak a televízió, de helyet találhatunk a konzoloknak, játékoknak, hangtechnikai eszközöknek is.

A felső szekrények között vannak üvegajtós és tömör ajtókkal felszerelt elemek is. A nyitott polcok pedig alkalmasak könyvek, fényképek és ajándéktárgyak dekoratív bemutatására, tárolására.

Kényelmes, hangulatos, családias lakótér - a legtökéletesebb nappali

Kritikus pont nappalink kialakításánál, hogy ne legyen túlzsúfolt, ahogy ürességtől kongó sem. El kell találni az arányokat a berendezések összeállításánál. Célszerű nem túl sok és nem is túlságosan kevés bútort, illetve kiegészítőket elhelyezni a nappaliban. A lényeg az áttekinthetőség és az összhang.

A régi típusú, zárt nappali szekrénysorok már eléggé ódivatúak. A mai, korszerű összeállításokban nyitott lebegőpolcok és látványos zárt rendszerű polcok is megtalálhatók. Amennyiben modern szekrénysort választunk, nappalink igazán trendi dísze lesz.

A wenge szekrénysor mellett más LED világítással beépített változatokat is találhatsz áruházunk széles választékában. Érdemes körülnézni a palettánkon és kiválasztani a legmegfelelőbb kombinációt. Ha nem sikerül kiigazodni, munkatársaink szívesen segítenek a választásban.

Blog

Ajánlott termékek