Főzőlap

A régimódi konyhák ideje lejárt. Ha a konyha átalakítására készülsz, vagy új konyhát rendezel be, érdemes elgondolkodni a beépíthető főzőlap beszerelésén. A könnyű tisztíthatóság, a stílusos megjelenés és a többféle funkció teszi igazán használhatóvá a készüléket.


 


A beépített főzőlap modern megjelenést biztosít a konyhának, hiszen a vezetékek rejtve mennek a bútorok mögött. A kerámia főzőlap esztétikus, emellett számtalan praktikus funkcióval rendelkezik, mely a háziasszonyoknak nagy segítség főzés közben. Könnyű kezelhetősége még inkább kedveltté teszi a háztartásokban.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Tervezzünk okosan!

 

A konyha berendezésének tervezési fázisában kell még eldöntenünk, hová helyezzük a főzőlapot. A szabott méretek miatt egyszerű a bútorlapokba vágni a készülék helyét. A standard 60 cm-es felület megfelelően fog illeszkedni a konyhabútor elemeihez és a konyhai eszközökhöz.

 

A beépíthető főzőlapot általában azért választják vásárlóink, mert a sütőtől különválasztva, a konyhabútorban bárhol elhelyezhető. A külön sütésre, illetve főzésre alkalmas készülékek alkalmazása nagyobb szabadságot ad a konyha tervezésekor. Kínálatunkban a beépíthető konyhai gépek több változata megtalálható, így a teljes berendezés egy helyen beszerezhető.

 

A főzőlap előnyei

 

Amellett, hogy a konyha berendezésekor rugalmasan tudjuk elhelyezni a főzőlapot, előnyeként említhetjük még a könnyű tisztíthatóságot. A kerámialapos felület egyszerűen letörölhető, illetve eltérően a szabadonálló készülékektől, itt nincs a konyhabútor és a főzőlap között hézag, így az ételmaradék, piszok sem tud megülni a résekben.

 

A beépíthető főzőlap belesimul a felületbe kiálló részek nélkül, ezáltal nem akadunk bele a készülékbe. A pult szélétől kicsit beljebb kerül elhelyezésre, így az edények biztonságosan állnak rajta, nem borítjuk magunkra keverés közben a forró ételt.

 

Speciális funkciók

 

A főzőlapok modern technológiával készülnek, így a villany- és gáztűzhelynél megszokott opcióknál jóval többet tudnak. A kerámia főzőlap sík felületű, mivel digitális kijelzőkkel és szenzoros irányítással tudjuk az egyes részeket aktiválni, valamint a hőfokot és az időzítőt beállítani.

 

Speciális funkcióként említhetjük az automatikus forralást, mely egyes készülékekben megtalálható, és hasznos egyes ételek elkészítésénél. Segítségével gyorsan tudjuk forráspontig hevíteni az ételt. A maradékhő kijelző szintén előnyös lehetőség a háziasszonyok részére, például az ételek melegen tartására is alkalmas.