Beépíthető mikrohullámú sütő

A beépíthető mikrohullámú sütők népszerűsége egyre nő. A korábban csak melegítésre használt eszköz mára olyan széleskörű és intelligens funkciókkal ellátott, hogy akár a sütő kiváltására is alkalmas. A beépíthető változat könnyedén elhelyezhető a konyhabútorban, így nem foglal helyet a konyhapulton.


 


A mikrohullámú sütőben az ételek gyorsan elkészülnek. A sütőt nem kell előmelegíteni, a bekapcsolás pillanatától végzi a dolgát. A modern megjelenésű, digitális kijelzős modellek a konyhák díszeivé is válhatnak. A könnyen tisztítható készülék nem hiányozhat egy korszerű konyhából sem.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Tudnivalók a kiválasztás előtt

 

A beépíthető mikrohullámú sütő nagy előnye, hogy az eddig konyhapulton tárolt eszköz most az egyik szekrényben kerül elhelyezésre, így az ételek előkészítésére, tálalására sokkal több helyünk marad. Egyébként bármikor beszerelhető a konyhablokk részeként a mikrohullámú sütő, nem szükséges külön bútort vásárolni hozzá, vagy kivágni egy részt a meglévő elemből.

 

A beépíthető konyhai berendezések esztétikusabbá, modernebb megjelenésűvé tehetik konyhánkat. Kínálatunkban többféle beépíthető konyhai gép közül választhatjuk ki a megfelelőt, így akár egy helyen beszerezhető a gépesítéshez szükséges valamennyi eszköz.

 

A beépíthető mikrohullámú sütőt kényelmes magasságban érdemes elhelyezni a konyhabútorban. Beszerzés előtt vegyük figyelembe a meglévő bútor méreteit!

 

További előnyök

 

Miután a mikrohullámú sütő a szekrénybe kerül, nem kell a konyhát elcsúfító kábeleket látnunk, hiszen a vezetékek minden beépített eszköz esetében a bútorok mögött, rejtve futnak végig. Így a konyhánk szebb és letisztultabb megjelenést kap.

 

A beépített berendezés a szekrény nagyságától függően lehet nagyobb űrtartalmú és teljesítményű, mint a szabadon álló készülék, így az egész család számára gyorsan tudunk finom ételt varázsolni az asztalra.

 

A beépíthető mikrohullámú sütő intelligens funkciói

 

A modern beépíthető készülékek nagyobb teljesítményük mellett néhány intelligens funkcióval is rendelkeznek. A megszokott melegítésen túl, lehetőségünk van a fagyasztott ételek kiolvasztására, illetve a grillfunkció segítségével vacsorára finom sült csirkét is készíthetünk.

 

Ha előbb lesz kész az ebéd, mint ahogyan a család összegyűlik, akkor használhatjuk a melegentartó opciót, így biztosan megfelelő hőfokon tudjuk tálalni az ételeket.