Medence tisztító kefe

Ki akarna a zsúfolt strandokon vagyonokat fizetni a belépőjegyért, amikor saját kerti medencét is vásárolhatunk? Számos előnye van annak, ha kertünkben állítjuk fel privát fürdőnket. Ami közös a strandokban és a saját medencénkben, az a vízkezelés fontossága. A medencetisztító kefék, hálók és víztisztító szerek használata elengedhetetlen a megfelelő higiénia fenntartásához.


 


Webáruházunkban a kerti medencék mellett a karbantartásukhoz szükséges eszközöket is megtalálod. Rendeld meg még ma a vízkezelő termékeket, és élvezd egész nyáron a tiszta, hűs vizet a kertedben.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Ezért fontos a kerti medence tisztán tartása

 

Ahhoz, hogy maradéktalanul élvezhessük a kerti medencénket, tiszta és kiváló minőségű vízzel kell megtöltenünk. Annak érdekében hogy a szezon végéig megőrizhessük a higiéniát, be kell szereznünk néhány eszközt. A medencetisztító kefékkel mechanikusan távolíthatjuk el a medence falán összegyűlt szennyeződéseket.

 

A medencetisztító hálóval a víz felszínén úszó rovarokat, faleveleket és egyéb úszó elemeket emelhetjük ki. A vízszűrő és forgatórendszerek ugyancsak szükséges kellékei a medencéknek. Emellett továbbá klórral és egyéb szerekkel is kezelnünk kell a vizet. Ezzel megakadályozhatjuk a mikrobák elszaporodását. 

 

Medencetisztító kefe

 

Gyakran előfordul, hogy a szél, az eső vagy mi magunk apró szemcsés szennyeződéseket juttatunk a medence vizébe. Egy idő után ezek megtapadnak a medence alján és az oldalsó falán. A medencetisztító kefékkel azonban egyszerűen eltávolíthatjuk ezeket a szennyeződéseket.

 

Webáruházunkban több méretben és formában vásárolhatod meg a keféket. Forgalmazunk nyéllel ellátott és nyél nélküli modelleket is. Komplett szettjeinkben nem csupán kefét, hanem hálót, hőmérőt és medenceporszívót is találsz. Így egyben beszerezheted a medencék mechanikus tisztításához szükséges eszközöket.

 

További medencekarbantartó termékeink

 

Webáruházunk munkatársai tisztában vannak azzal, milyen egészségügyi kockázatokat rejthet egy rosszul karbantartott kerti medence. Épp ezért találod meg nálunk a kefék és tisztítóhálók széles választékát.

 

Emellett számos vízkezelő kemikáliát és medenceporszívót forgalmazunk. Nem beszélve a vízforgató rendszerekről homok- és papírszűrős kivitelben. Biztosítsd a vízminőséget és ezzel az önfeledt csobbanást!