Medencetisztító háló

A kerti medencék az utóbbi években óriási népszerűségnek örvendenek. Nem is csoda, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a saját kertünkben csobbanni, mint kimenni a strandra. Ám a higiéniára is oda kell figyelnünk a saját medence esetében is. Medencetisztító hálók, kefék, kemikáliák segítik a vízminőség megőrzését.


 


Nézz körül webáruházunk termékei között. A medencék mellett minden olyan eszközt megtalálsz nálunk, ami az üzemeltetéshez, karbantartáshoz szükséges. Válaszd a saját, privát fürdőélményt, tőlünk minden segítséget megkapsz hozzá! A család imádni fogja.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők
11 db termék

A kerti medence higiéniája

 

Nem véletlen, hogy a strandokon, közfürdőkben óriási figyelmet szentelnek a víz higiéniájának. Ezt meg kell tennünk a saját medencénkben is, hogy gondtalanul élvezhessük a fürdőzést. A vízben megfelelő anyagok használatával és keringető rendszerrel megelőzhetjük a mikrobák elszaporodását.

 

Elengedhetetlen, hogy homok- vagy papírbetétes vízszűrőt szereljünk fel. Olyan egyszerű, de nagyszerű eszközöket is be kell szereznünk, mint a medencetisztító háló vagy medence porszívó. Ha nem hanyagoljuk el a víz minőségét, akkor egész nyáron élvezhetjük a hűsölést az otthonunkban.

 

Medencetisztító hálóink

 

Igaz ugyan, hogy a keringető- és vízszűrő rendszerek feladata, hogy a kisebb szennyeződéseket kivonják a vízből. Azonban az olyan elemek, mint a rovarok vagy a falevelek, ugyancsak nemkívánatos szennyeződések a vízben. 

 

A medencetisztító hálók segítségével könnyen és gyorsan tisztíthatjuk meg a látványosabb szennyeződésektől a vizet. Webárházunk termékei között különféle méretű és kialakítású medencetisztító hálókat találsz. Nyéllel ellátott modelleket is forgalmazunk, amelyekkel igazán kényelmes a tisztítás. Ha rendszeresen eltávolítjuk a vízből a nemkívánatos elemeket, hosszasan megőrizhetjük medencénk tisztaságát.

 

További medencekarbantartó eszközök

 

A medencetisztító hálók mellett olyan eszközökre is szükségünk lesz mint a medencetisztító kefe. A medenceporszívóval a víztartály alján összegyűlt szennyeződéseket távolíthatjuk el. A mechanikus módszerek mellett kemikáliákra is szükségünk lesz.


Az üzletünkben is megtalálható vízkezelő szerek megakadályozzák a mikroszkopikus méretű létformák elszaporodását. Tekintsd meg medencekarbantartó eszközkínálatunkat, és élvezd a nyarat!