Benzinmotoros szivattyú

A nagyobb víztömegek mozgatása megfelelő eszközök nélkül igencsak nehéz feladat. Épp ezért ajánljuk figyelmedbe benzinmotoros szivattyúinkat. Ezekkel a készülékekkel több ezer liternyi víz is hatékonyan és gyorsan áthelyezhető egyik helyről a másikra. Ezek a négyütemű motor hajtotta gépek akár egész víztározók kiszivattyúzására is képesek.


 


Webáruházunkban megtalálhatóak az Alko és a Hecht benzinmotoros szivattyúi. Különösen praktikusak ezek a készülékek, ha nincs elektromos vezetés a közelben. A hatékony vízkezelés érdekében böngéssz a termékeink között.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Hecht benzinmotoros szivattyú

 

A Hecht német márka önmagában garancia a magas minőségre és az időtálló kivitelezésre. Ha szeretnél egy nagy teljesítményű, elektromos hálózattól független szivattyút, a legjobb helyen jársz. A gyártó berendezéseivel több tízezer liter víz mozgatható akár hét méter mélységből is. 

 

Tavak, nagyobb medencék víztömegének kiszivattyúzására kiválóan alkalmasak a Hecht benzinmotoros szivattyúk. Termékeink között különféle teljesítményben találod meg a gyártó árucikkeit. Ráadásul minden benzinmotor meghajtású szivattyúnkat ingyen szállítjuk ki hozzád.

 

Al-ko benzinmotoros szivattyú

 

Méltán népszerűek a szivattyúk között az Al-ko benzinmotoros szivattyúi. Azért is rendkívül praktikusak az ezen technológiával működő modellek, mert áramkimaradás esetén is használhatóak. Hétvégi házak, telkek öntözése is problémamentesen megoldható akkor is, ha nem csatlakozunk a közműhálózathoz.

 

Az Al-ko szivattyúi akár hat méter mélységből is képesek hektolitereket kiszivattyúzni, és akár harminchat méteres szállítási magasságba juttatni. A gyártó tizenkét hónap garanciát vállal ezekre a robusztus, mégis kényelmesen mozgatható gépekre. Keresgélj szivattyúink közt, és találd meg a számodra megfelelő modellt.

 

További szivattyúink

 

Nem csupán benzinmotoros szivattyúkat forgalmazunk. Ahogy minden termékkategóriánkat igyekszünk minél szélesebben megalkotni, a szivattyúink is változatos kivitelben kaphatóak. Igazán népszerűek a Hecht és az Al-ko búvárszivattyúink, különösen háztartási használatra.

 

Emellett elektromos árammal működő modellek is megrendelhetőek tőlünk. Ami azonban minden szivattyúnkban közös, az a magas minőség és a megbízható működés. Ezt gyártóink neve is garantálja számodra.