Benzinmotoros lombszívó

A kerti munka mindig rengeteg szabadidőt és energiát igényel. Miért ne akarnád mindezt lerövidíteni és megkönnyíteni a saját magad számára? Szerencsére manapság már egyre több minőségi kiegészítő áll a rendelkezésedre, amelynek köszönhetően jóval kevesebb időt kell majd kint munkával végezni. Ehhez azonban szükséged van egy benzinmotoros lombszívóra, amely segítségedre lesz a mindennapok során.


 


A levelek szinte egész évben hullanak, amiket biztosan Te sem szeretsz állandóan gyűjtögetni. Nézz be hozzánk még ma, és válassz egyet a prémiumminőségű termékeink közül!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők

Benzinmotoros lombszívó

 

A kerti munka mindig rengeteg energiát igényel, ám ma már nem lehetetlen mindezt megkönnyíteni. A különböző kerti kiegészítők segítségével ugyanis jóval kevesebbet kell dolgozni, így több idő jut a kikapcsolódásra és az udvarban való gyönyörködésre. Egy lombszívó például remekül jöhet azokban az időszakokban, amikor a fák elkezdik hullajtani a leveleiket. Ez lehet elektromos, akkumulátoros, de még benzinmotoros lombszívó is. 

 

A benzinmotoros lombszívók kínálata

 

A webáruházunkban kapható modellek között számos minőségi darabot találhatsz. Ott van például a Hecht 1600 W-os gyártmánya, amelyet ház körüli teendőkhöz álmodtak meg. A teljesítményével alkalmas a kisebb udvarok karbantartására, hiszen kezelése rendkívül könnyű és még annál is egyszerűbb. A hasznos kerekeivel még a hölgyek is mozgathatják, nem szükséges hozzá nagyobb erőkifejtés. A gyűjtőzsákjának térfogata 45 liter, amit könnyen el lehet távolítani és kiüríteni. A lombszívó nagy előnye ráadásul, hogy pillanatok alatt átalakítható úgy, hogy fúvásra is képes legyen. 

 

A gyártó önjáró lombszívó/aprító kivitele egy gyűjtős darab, amire a Hecht két év garanciát vállal. Ez a termék azonban kizárólag a száraz levelek felszívására alkalmas. Az önjáró funkció nagy előnye, hogy a gép sokkal egyszerűbben és könnyebben kezelhető.

 

Ne feledkezzünk meg továbbá a benzinmotoros lombfúvóról sem, amelyben a levegő sebessége elérheti a 148 km/h-s sebességet is. Ennek hatására könnyedén fújja ki a lehullott faleveleket és az egyéb apróságokat még egy nehezen elérhető helyről is. Az 50 literes zsák pedig segít összegyűjteni az elhullott dolgokat. A munkát ráadásul egy vállheveder is könnyíti, amit magunkra téve kényelmesebben végezhetjük el a tevékenységet. 

 

Nézz be tehát hozzánk még ma, és válaszd ki a számodra tökéletes benzinmotoros lombszívót!