Akkumulátoros lombszívó

Ebbe a kategóriába az akkumulátoros lombszívókat töltöttük fel. Sok időt töltesz a kertben? Udvari munkát végzel? Szeretsz kertészkedni, a gyümölcsfákról gondoskodni és a veteményesben időt tölteni? Akkor biztosan szükségét érzed már pár minőségi kerti kiegészítőknek, amelyek segíthetik a kinti tevékenységeket. A megfelelő eszköz kiválasztása azonban nem könnyű, hiszen biztosan nehezen döntöd el, hogy mire is van valójában szükséged.


 


Egy akkumulátoros lombszívó azonban sok esetben könnyítheti meg az életedet, főleg, ha viszonylag sok kerti hulladékot kell eltüntetned. Nézz körbe nálunk még ma, és válaszd ki a tökéletes modellt!

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Akkumulátoros lombszívó

 

Amikor kerti munkát végzel, biztosan sokszor megfordul a fejedben, hogy mennyi minden könnyíthetné meg a mindennapokat. Manapság már számos kiegészítő áll a rendelkezésedre, ami hasznos lehet a kinti tevékenységeknél. A lombszívók kínálatában találhatsz például benzinmotoros, elektromos, de még akkumulátoros kiviteleket is, amelyekkel pillanatok alatt teheted rendbe az egész udvart. 

 

Az akkumulátoros lombszívók kínálata

 

A webáruházunkban számos minőségi termék közül választhatod ki azt a darabot, amelyre valójában szükséged van. Ott van például a Hecht 9020-as változata, amelyre a gyártó két év garanciát vállal, így a hosszú távú használat miatt biztosan nem kell majd aggódnod. A lehullott falevelek összeszedése sokszor okoz gondot, hiszen nem is minden esetben férsz hozzájuk. Még nehezebb egy lombseprű használata például egy dekorköves részen, ahonnan szinte lehetetlen összegyűjteni a kerti hulladékot. Éppen erre találták ki az akkumulátoros lombszívókat, amelyek nagy segítségnek bizonyulhatnak az udvaron. Nagy előnyük, hogy vezeték híján bárhová magaddal viheted, így akár a kert legtávolabbi pontján is működésbe hozhatod. 

 

Nem rossz választás azonban például az Al-Ko Easy Flex modellje sem, amire már három év garancia jár. A legfőbb tulajdonságai:

 

  • Könnyed, vezeték nélküli munkavégzés
  • Csekély súly
  • Egy feltöltéssel akár 20 percig is használható
  • A légáramot fokozatmentesen lehet rajta állítani

 

A gyártó másik remek találmánya az LB 4090-es kivitel, amely már gyűjtőzsákot és vállpántot is tartalmaz. A termék maximális súlya akkumulátorral együtt még a hat kilogrammot sem éri el, így akár hölgyek is könnyedén használatba vehetik.

 

Nézz körbe nálunk még ma, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb és legpraktikusabb akkumulátoros lombszívót!