Köszörűgép

Késeket készítesz, hagyományőrző kovács vagy, vagy egy ügyes kezű hobbi kézműves? Ha fémmel dolgozol, akkor tisztában vagy vele, mekkora segítség egy minőségi köszörűgép. Webáruházunk munkatársai is tudják, hogy a jó szerszám és gép aranyat ér. 


 


Épp ezért várunk számos kiváló barkácsgéppel, köztük köszörűgépekkel is üzletünkben, mivel a legfőbb szempont számunkra a biztonság és a kiváló minőség. Nézz hát körül nálunk, és szereld fel velünk a műhelyedet. Hivatás vagy hobbi? Nálunk egyre megy! Itt mindenki megtalálja a munkához szükséges eszközöket! Rendeld házhoz köszörűgépedet még ma!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Elégedettség és biztonság a műhelyben

 

Amikor elektromos barkácsgépekkel dolgozunk, az mindig rejt magában bizonyos fokú kockázatot. Ezt azonban minimálisra csökkenthetjük, ha kiváló minőségű és megbízható szerszámgépeket használunk. 

 

Fontos, hogy pontosan tudjuk, hogy a barkácseszközünk merre mozdul, milyen méretekben és sebességgel dolgozik. Ennek szellemében forgalmazza webshopunk is a kiemelkedő minőségű Hecht termékeket. Köszörűgépeink között is megtalálod a német gyártó kimagasló kivitelben készült készülékeit.

 

Hecht köszörűgépeink

 

A Hecht 1722-es asztali köszörűgépe igen népszerű üzletünk köszörűi között. A 150 milliméter átmérőjű keréktárcsákat 150 watt teljesítménnyel hajtja a készülék. Ennek eredményeképpen majdnem 3000-et képesek fordulni percenként a kerekek. A köszörűgép tárcsái K60 és K36 szemcseméretű tárcsákkal lettek felszerelve.

 

Ugyancsak kiváló termék a Hecht 1723-as köszörűgépe is, amelynek kerekei 200 milliméter átmérőjűek. Ennek mozgatásáról 350 watt gondoskodik. Azért pedig, hogy munka közben a szálló por ne zavarjon, a tárcsák átlátszó bevonata felel. Megbízhatóság, hatékonyság és biztonság - ez jellemzi a Hecht köszörűgépeit.

 

További barkácsgépeink

 

Tudjuk jól, mekkora jelentősége van a szerszámoknak és a gépeknek minden kétkezi munka esetében. Épp ezért állunk rendelkezésedre ilyen színes és változatos kínálattal. Fűrészeink között megtalálod az asztali körfűrészeket, a hintafűrészt, a szűró- vagy épp az orrfűrészeket. 

 

Bontókalapácsunk és csempevágónk a burkolást teszik egyszerűbbé. A csavarbehajtók, az ütvefúrók és ütvecsavarozók pedig a munkadarabok összeállítását. Fedezd fel a számos lehetőséget, amely ezekben a készülékekben és a velük való munkában rejlik.