Vésőgép

Minőségi szerszámkészlet nélkül a ház körüli munkálatok hosszabb ideig tarthatnak, és a végeredményen is meglátszik a spórolás. Ha az eszközeinket - legyen szó manuális vagy motorikusan működtetett barkácskellékről, pl. vésőgépről - megválogatjuk, öröm lesz a munkavégzés. Ez különösen igaz azokra a szakemberekre, akik hivatsuk gyakorlásához használnak barkácsgépeket. 


 


Elektromos vésőgépeink, fúrókapalácsaink, csiszolóink mind a biztonságos és hatékony karbantartást, szerelést szolgálják. Találd meg széles kínálatunkban te is azt a barkácseszközt, amelyre szükséged van!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Hecht 1090 elektromos vésőgép

 

Ahogy böngészel a webshopunkban, láthatod, hogy a Hecht német gyártó számos termékkategóriában képviselteti magát. Ez nem véletlen, számunkra ugyanis nagyon fontos, hogy megbízható partnereink legyenek. Ez a kulcsa a vásárlóink elégedettségének, amelyet mindig szem előtt tartunk.

 

A Hecht 1090 elektromos vésőgépe a legmagasabb minőséget képviseli, ezért bátran ajánljuk hobbi barkácsolók és szakmabeliek számára is. Az 1300 Wattos teljesítménynek köszönhetően a vésőgép 3600-at fordul másodpercenként. A fogantyú kialakítása stabil tartást, kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. 

 

Dedra SDS Max vésőgép

 

A Hecht mellett a másik népszerű márkánk a Dedra, számos modelljüket megtalálod nálunk. A Dedra SDS Max vésőgéppel a könnyű súlya miatt egyszerű a véset kialakítása. A vésőgép 15 Joule ütőenergiával és 1150 watt teljesítménnyel dolgozik. 

 

Ha emellett a modell mellett döntesz, a vésőt praktikus műanyag tárolóban szállítjuk számodra. Hegyes és lapos vésőfejet egyaránt találsz a táskában, hogy univerzálisan használhasd a gépet. A Dedra vésőgépe időtálló minőségben készült, mellyel a legkeményebb betont is megdolgozhatod. 

 

További barkácsgépeink

 

A vésőkalapácsokon túl számos barkácseszközzel várunk, hogy megkönnyítsük számodra a munka elvégzését. Ha sima felületet szeretnél kialakítani, rendeld meg csiszológépeink egyikét. Körfűrészeinkkel az asztalos munkák gyerekjátékká válnak, hiszen a gép dolgozik helyetted. 

 

Akkus csavarbehajtóinkat minden háztartásba ajánljuk, hiszen gyakran előfordul, hogy szükség van rájuk. Sőt, különböző fűtőtestjeinkkel kellemesebbé teheted a barkácsolás területét. Fedezd fel webáruházunk egyedülállóan változatos termékeit, és legyél hobbi barkácsolóként is igazi profi!