Akkus csavarbehajtó

Manapság rendkívül fontos, hogy az otthoni munkákkal gyorsan végezhessünk. Ehhez azonban megbízható és praktikus eszközökre van szükség, amelyek garantálják, hogy biztonságosan, ámde hatékonyan csinálhatjuk meg az egyes feladatokat. A webáruházunk barkácsgép kínálatában éppen ezért találhatóak meg az akkus csavarbehajtók.


 


A Hecht eszközök tartós anyagból készülnek, ami hosszú élettartamot eredményez, így garantáltan megtérül majd a beruházás. Minden háztartásban megkönnyíti az életet, hiszen vezeték nélkül működtethető. Nézz körbe még ma!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők

Az akkus csavarbehajtók előnyei

 

Biztosan mindenki találkozott már olyan szerkezetekkel, amikkel sokkal gyorsabb és kényelmesebb egy-egy feladat elvégzése. Nincs ez másként az akkus csavarbehajtókkal sem, amelyek feltöltött állapotban azonnal használatba vehetőek. Egy extrább típus pedig még fúró funkcióval is rendelkezik, így bármelyikkel dolgozhatunk. Érdemes azonban gondosan ügyelni arra, hogy az adott készülék a megfelelő funkcióban legyen. 

 

Érdemes megemlíteni, hogy ezek a kézi eszközök általában nem bírnak ki egy teljes napos munkát, azonban két akkumulátorral ezt könnyedén ki lehet küszöbölni. Bizonyos időközönként cseréljük ki bennük az alkatrészt, majd az éppen használatban nem lévőt tegyük töltőre. 

 

A csavarbehajtók legfőbb jellemzői

 

A webáruházunkban kapható csavarbehajtók tulajdonságai között van a lágy indítás, amely könnyű használhatóságot eredményez, még egy hobbi barkácsoló részére is. A nálunk megvásárolható Hecht eszközökhöz egy-egy hordtáska és néhány fej jár pluszban, ami nagy előny lehet azok számára, akiknek a kezdetekkor se tárolójuk, se további kiegészítőjük nincsen. 

 

A legtöbb típust nagyjából 1-2 óra alatt fel lehet tölteni, ez azonban függ az akkumulátor kapacitásától. Érdemes tehát előre beszerezni legalább kettőt, így felváltva lehet azokat üzemeltetni. 

 

Alapmodellnek számít a 1242 jelzésű típus, amely minden otthonhoz és műhelyhez jól tud jönni. Mivel könnyen kezelhető, így nemcsak férfiak, de akár ügyes kezű hölgyek egyaránt használatba tudják vbenni. Nagy előnye, hogy a LED-es jel miatt mindig látható az akkumulátor töltöttségi állapota, így sosem érhet bennünket meglepetés. 

 

Érdemes tehát alaposan körbenézni a széles barkácsgép kínálatunkban és kiválasztani a tökéletes társat a műhelybe és a lakásba!