Relax fotel

bútorokat találod, melyek elengedhetetlenek egy fáradt nap után. Nézd végig a relax fotel kollekciónkat, és válaszd ki a számodra tökéletes kényeztető darabot! 

Ez a hely csodás kikapcsolódást nyújthat a fáradt testnek, a kedvenc sorozatodat is kényelmesebben nézheted újra. Olvasáshoz is ideális, az egyetlen félnivalód csupán az lehet, hogy elszenderedsz közben. Teremts wellness hangulatot a nappalidban, egy masszázsfotel segítségével! Ez a különleges bútordarab méltó társad lesz túlhajszolt napjaidon. Választhatsz akár lábtartós változatot is!

tovább bezár
Kategória
Kampány kategória
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők
10 db termék

A bútorok érted vannak, a praktikussági szempontok mellett, az egyéni kívánságokat is figyelembe kell venni! Az otthoni környezet kialakítása rendkívül fontos. Tetszetős legyen, mégis kényelmes, ugyanakkor a dizájn valamelyest egységes. A leglényegesebb mégis az, hogy mennyire tudsz kikapcsolódni otthon. Ehhez remek megoldást nyújt egy relaxációs fotel. 

Relax fotel típusok - Mi alapján válassz? 

Foteleink között számos darabbal találkozhatsz. Hintafoteltől kezdve a prémium masszázsfotelekig. Az állványos függőfotel is nagyszerű választás, amennyiben rengeteg tér áll rendelkezésedre. Ez a típus egyértelműen dominálni fog a nappaliban, jelentősen meghatározva annak hangulatát. 

Segítség gyanánt azt javasoljuk, hogy mielőtt döntést hoznál, bogarászd át a nappali bútor kollekciónkat, majd ezután térj rá a relaxációs fotel kiválasztására! A böngészés során ihletet meríthetsz a látottakból. Vesd össze meglévő bútoraid stílusát a vágyott bútoréval! Nem feltétlenül baj, hogyha eltérőek színben és dizájnban. Az a fontos, hogy az összkép legyen harmonikus. Kiegyenlítheted az apró különbségeket egyéb kiegészítőkkel, összeillő színkombinációkkal, párnákkal, szőnyegekkel

Lazulj el a masszázsfotelben!

Tested-lelked kényeztetésre vágyik? Ajánljuk masszázsfoteleinket! Többféle színben és különböző anyagösszetételben rendelhetők. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, az igen népszerű lábtartós darabok is elérhetők. 

Nincs időd masszázsterapeutához járni? Kösd össze az otthonod kényelmét egy wellness szolgáltatással. Így amikor hazatérsz a munkából, azonnal belehuppanhatsz, és ellazulhatsz. Otthonról dolgozol? Ez esetben is nagyszerű választás, hiszen amikor szünetet tartasz, nem kell messzire menned, mégis teljesen ki tudsz zökkenni a napi hajtásból.