Nappali szőnyeg

Nincs kényelmes nappali szőnyeg nélkül! Ez a kategória a nappaliba való szőnyegválasztékunkat tartalmazza. Többféle színű és méretű szőnyeg közül válogathatsz, így biztosan megtalálod a nappalid stílusához illőt! A szoba bútorai mellett nagyon fontosak a kiegészítők. Különösen a függönyök, szőnyegek, melyek nélkül kopár, élettelen lenne a helyiség. 

A túl sterilen berendezett szobákon könnyen alakíthatsz, és sokkal élénkebbé varázsolhatod egy jól megválasztott szőnyeg segítségével. Igazán otthonos hangulatúvá akkor válhat egy lakhely, hogyha kiegészítő textilek és dekorációk díszítik. Fedezd fel legújabb darabjainkat, és válogass igényeid szerint!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Akármennyire is változékonyak a lakberendezési trendek, a szőnyegek mindig hangsúlyos tartozékai lesznek egy meleg, komfortos otthonnak.

Nincsen kényelmes nappali szőnyeg nélkül!

Ugye milyen csodálatos érzés, amikor a talpad belesüpped egy puha, tömött szőnyegbe? Miért mondanál le erről a kényelemről? Olykor mindenkinek kedve támad a szőnyegen ülve tévézni vagy épp társasozni. Mindamellett, hogy kellemes elfoglaltság rajta pihenni, remekül feldobják a szoba küllemét. 

Télen melegebbnek érződik a lakás, nyáron pedig a vidám színekkel varázsolhatjuk még vibrálóbbá a nappalit. Egyesek időről időre lecserélik az étkező asztalukat, míg mások a kiegészítőket szeretik inkább variálni. Akármelyik csoportot erősíted, szíved joga bizonyos időközönként átalakítani otthonod.

A nagyobb bútorokat nehezebb lecserélni, általában alaposabban megrágja mindenki, mielőtt döntést hozna, azonban a dekoratív szőnyegek cserélgetése nem kerül akkora energiabefektetésbe, mégis látványos lehet a változás. A szoba felfrissítéséhez ajánljuk a nappaliba való termékeinket!

Hogyan válassz szőnyeget?

Egy vidám, tarka mintával ellátott nappaliba való szőnyeg jelentősen emeli a hangulatot, míg egy divatos, puha, finomabb darab eleganciát sugároz. Bármely stílus áll hozzád közelebb, a szőnyeg színével és mintájával érdemes játszani, ugyanakkor törekedni kell rá, hogy a többi kiegészítővel harmonikus egészet alkosson. Egy fehér fal mellé tökéletes választás az élénkebb színvilágú textil. A hasonlóság és a kiegészítés megfelelő kombinációjával nagyon szép összhatás alakítható ki. 

Alakítsd át otthonod, emeld a hangulatát egy izgalmas szőnyeggel! Az időnkénti változtatás során egy kicsit felfrissül a már megszokott dizájn, ahogyan a természet is megújul az évszakváltás során.