Ledes szekrénysor

Otthonunkban számos közös tevékenységet folytatunk a nappali szobában. Itt gyűlik össze a család esténként, itt látjuk vendégül barátainkat, rokonainkat. Itt lazítunk, ha meg szeretnénk nézni egy filmet, és számos berendezési tárgyunkat is itt tároljuk. Épp ezért jó, ha a nappaliban mutatós és praktikus, LED-es szekrénysort helyezünk el.


 


Webáruházunkban több modell közül is válogathatsz. Igazán exkluzív látványt nyújt a LED-es égőkkel felszerelt változat. Egy modern otthon különleges éke lehet ez a bútor, amely emellett kiváló tárolási lehetőségeket is rejt.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Praktikus tárolás a nappaliban

 

A legtöbb otthonban a nappali az a szoba, ahol a különböző médiaeszközök helyet kapnak. Szinte biztos, hogy a nappaliban van egy tekintélyes méretű televízió, és a konzolokat, hangtechnikai eszközöket is sok esetben itt tároljuk.

 

Ahhoz, hogy célszerűen és kényelmesen tudjuk használni eszközeinket, jó elosztású nappali bútorra van szükségünk. Emellett stabilnak és masszívnak is kell lennie. Hiszen nem csak a kütyüinket hanem a könyveinket, dísztárgyainkat is meg kell tartaniuk.

 

A LED-es szekrénysor felső tárolói

 

A kínálatunkban megtalálható LED világítással felszerelt nappali szekrénysor pontosan megfelel a fenti kritériumoknak. Két különálló panelből áll, melyeket egymástól függetlenül helyezhetünk el. A sonoma tölgy színben készült szekrény felső részén két, üvegajtós tároló található. Gyönyörűen mutatnak üveg- vagy kristálytárgyaink a LED égőkkel megvilágított tárolótérben. 

 

A szekrények alatt egy újabb tárolási lehetőség áll rendelkezésünkre mindkét oldalon. A két szekrény közötti polcon helyet kaphatnak fényképeink, kisebb könyveink vagy szuvenírjeink. 

 

Tv-állvány a LED-es szekrenysorhoz

 

Az alsó szekrény negyven centiméter magasságban teszi lehetővé a televíziónk elhelyezését. Az alsó tároló két oldalán tömör ajtókkal felszerelt szekrények találhatóak. Ezekben jó helye lehet a hivatalos iratainknak, a konzolokhoz tartozó kontrollreknek vagy épp a játékoknak. 

 

A televízió alatt egy négyes osztású nyitott polcot találunk. Itt helyet kaphat többek között a DVD-lejátszó, a játékkonzol vagy a televízó beltéri egysége. Az alsó és a felső elem távolságát mi magunk, illetve a lakásunk belmagassága határozza meg. Ha modern stílusú nappali bútort keresel, jó helyen jársz.