Nappali szekrénysor

A nappali mindig egy közösségi tér, ahol a család apraja-nagyja összegyűlik. Legyen szó egy közös esti filmezésről, egy hétvégi társasjátékozásról, esetleg egy családi eseményről egyaránt, a lakás ezen szeglete mindig központi helynek számít. Nem csoda tehát, hogy a nappali szekrénysor és a kiegészítők, berendezések kapcsán nagy hangsúlyt fektetünk ennek kialakítására.

 

Legyen szó LED-es szekrényről, esetleg világítás nélküli modellről egyaránt, webáruházunkból szinte bármit beszerezhetsz, amire csak szükséged van. Érdemes tehát körbenézni a széles palettánkon és kiválasztani a megfelelőt!

tovább bezár

A nappali berendezések fontossága

 

Ha valakinek eszébe jutnak a szekrénysorok, akkor automatikusan a régi típusokra gondol: az egységesen zárt darabok, a polcos szekrények, illetve az alsó és felső résszel rendelkező változatok. Pedig manapság érdemes ezeket elfelejteni és sokkal modernebb berendezéseket választani.

 

A napjainkban kapható kivitelek ugyanis már nem egészen így néznek ki, hiszen számos nyitott lebegőpolcos és látványos zárt rendszeres kialakítással gyártott összeállítás készül. A dizájn pont annyit változott, amely modernizálja a klasszikus változatokat, ráadásul áttekinthetőbbé is teszi a helyiséget. A LED-es nappali szekrénysorok kapcsán tehát rendkívül fontos a praktikusság és a jó helykihasználás, hogy az adott tér ne legyen túlzsúfolva. 

 

A nappali szekrénysorok kínálata

 

A manapság kapható szekrénysorok már közel sem egy színben kaphatóak. Hacsak nem a minimál modelleket választjuk, mint a magasfényű fehér, esetleg a fekete árnyalat. Ezek ugyanis tudnak szintén nagyon különleges és modern hatást kelteni. Általánosságban azonban a mostanában beszerezhető bútorok kétféle anyagot és színt jelenítenek meg. Ezzel fokozva a lendületet és ellensúlyozva a néha túlzottan is szögletes formákat. Követhetjük a trendet, ha famintát választunk, amit fehérrel kombinálunk. 

 

A LED világítás nélküli nappali szekrénysorok nem túl ódivatúak, de nem is annyira modernek, hogy ne passzoljanak bele bármely otthonba. Ott van például az Asole komplett szett, amelynek köszönhetően olyan bútorokkal vehetjük körbe magunknak, amik nemcsak kényelmet, hanem hangulatot is teremtenek a helyiségben. Ennek köszönhetően igazán meleg és családias lehet a légkör. 

 

Érdemes tehát körbenézni a széles palettánkon és kiválasztani azt a kombinációt, amely minden igényt kielégít.