Led világítás nélküli szekrénysor

Otthonainkban a tárolási lehetőségeknek főszerep jut, különösen, ha többen élünk egy háztartásban. Életmódunktól függetlenül a nappali szoba központi szerepet kap az otthonunkban, életünkben. Itt játszunk hatalmas autóversenyeket játékkonzolon, itt nézzük a tévét, itt beszélgetünk a szeretteinkkel. A nappali szoba berendezése ezért nagy gondot igényel. Kínálatunkban számos LED-es és LED világítás nélküli szekrénysor szerepel, amely igazán jól mutat és nagyon praktikus is. Kisebb és nagyobb lakások nappali szobáját is berendezhted a segítségünkkel.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Térelválasztóink

 

Szeretnél valami igazán különleges, formabontó bútorral alakítani a nappalid elrendezésén? Térelválasztóink különböző alakzatokban, méretekben és színekben várnak rád. Ezeken a négyzet alakú polcrendszereken tárolhatod a könyveidet, a DVD-ket, az utazási emlékeidet. 

 

Rakd tele családi fotókkal ezeket a nem mindennapi polcokat, vagy sorakoztasd itt a modellautó-gyűjteményedet. Ezek a vidám, színes bútorok tökéletesen egészítik ki és alakítják át a modern, fiatalos lakások struktúráját. A hozzájuk illő dobozok segítségével pedig akár irattárolásra is alkalmasak lehetnek.

 

Komplett LED világítás nélküli szekrénysorok

 

Szeretnél helyet találni a tévédnek, a konzolodnak, a könyveknek, a borospoharaknak? Böngészd végig nappali szekrénysorainkat, nálunk megtalálsz mindent, amit keresel. Komplett szekrénysoraink több elemből állnak. 

 

Asole szekrénysorunk négy szerkezeti elemből tevődik össze. Az alsó szekrény alkalmas a televízió és a médiafelszerelések tárolására. A két különálló, kétkomponensű ajtókkal zárható szekrény nagy tárolótérrel rendelkezik. A felső polc könnyebb tárgyak, fotók, könyvek elhelyezésére alkalmas. Másik modellünk, a Valeria szekrénysor egyedülálló elrendezése különlegessé teszi a nappalidat.

 

Extra magasfényű nappali szekrénysorunk

 

Igazán exkluzív nappali szekrénysort szeretnél? Ne keress tovább! Sofi nappali szekrénysorunk magasfényű elemeivel csodálatosan mutat majd az otthonodban. A nelson tölgy mintázatú alsó elem két nagyobb, zárt tárolóval rendelkezik. 

 

A falra rögzíthető fehér, magasfényű szekrény pedig amellett, hogy praktikus, igazán szemet gyönyörködtető is. Ha igazán különlegessé szeretnéd tenni a nappalidat, a Sofival könnyedén megteheted.