Franciaágy ágyneműtartó nélkül

Ki ne szeretne egy kényelmes és hívogató ágyat a magáénak tudni? Nem lehetetlen egy olyan bútordarabra szert tenni, amiben minden megvan, amire szükséged van. A pihentető alvás legfontosabb kelléke mindenképpen a hely, ahol álomra hajtod a fejed. A franciaágy ágyneműtartó nélkül remek megoldást nyújthat számodra, hogy végre egy igazán otthonos hálószoba tulajdonosa lehess.


Legyen szó homokszínű, szürke szövet, fából készült, esetleg lécezett ráccsal ellátott típusról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire a helyiségben szükséged lehet. 

tovább bezár
Kategória
Gyártó
Méret
Franciaágy méret
Készletinformáció
További szűrők
62 db termék
 

Milyen ágyat válassz otthonra?

Lényeges szempont a kinézet mellett a méret, a minőség, illetve az anyaghasználat egyaránt. Mivel a webáruházunk hatalmas szenvedélye minden, ami pihenéssel és stílusos lakberendezéssel kapcsolatos, így számos márka többféle modelljét a kínálatunkban tartjuk. A franciaágy ágyneműtartó nélkül tökéletes megoldás egy olyan lakásban, ahol a modern kor uralkodik. A lábak eleganciát sugallnak magukból, ráadásul igény szerint, az ágy alá még további dobozok és tárolók is kerülhetnek. Főleg kisebb lakásban fontos kihasználni minden rendelkezésre álló területet, hiszen csak így helyezhető minden biztonságba. 

 

Franciaágy ágyneműtartó nélkül

Modern, vintage, esetleg hagyományos alvóhelyiségben gondolkodsz? Akkor biztosan eszedbe jutott már lecserélni a berendezést a megfelelő darabra. Webáruházunknak köszönhetően a franciágyak ágyneműtartó nélkül is rendelkezésedre állnak, ha hasonló típusú modelleket keresel.

Remek választás lehet az Elena 160x200-as kivitele, amelynek köszönhetően végre nyugodtan álomra hajthatod a fejedet. Az egészséges és a nyugodt pihenés elősegíti a stresszmentes életet, illetve feltölt téged energiával, hogy már reggeltől kezdve el tudd végezni az adott napra kiszabott feladatokat. Ez a típus egy szövettel kárpitozott homokos árnyalatú darab, aminek stabilitását a falábak biztosítják. A stílusos és elegáns varrásos háttámla pedig megakadályozza, hogy testünknek a hideg fallal kelljen találkoznia.

Amennyiben azonban mégis inkább fából készült berendezésre vágysz, akkor válaszd a Kabato kivitelt. A dizájnos és kényelmes franciaágyat ágyneműtartó nélkül vásárolhatod meg. Ennek köszönhetően egyedi és tágas darabbal egészítheted ki az otthonodat. A masszív fából gyártott bútort léces ágyráccsal, ámde matrac nélkül szállítjuk házhoz.